5 Bedste Chatbot Builder i 2021

Hvis du ved, hvordan chatbots fungerer, men endnu ikke ved, hvilken chatbot builder der er den bedste at vælge, er denne artikel til dig. Flere og flere marketing- og kundeoplevelsesspecialister vender sig mod at skabe bots, især til Facebook Messenger.

Hvis du er udvikler, vil du sikkert gerne kode din egen. Men hvis du ikke mestrer alle disse tekniske aspekter, vil du stadig oprette en.

Bedste chatbot-byggere

Der er mange værktøjer til rådighed til at skabe din Chatbot. Men, hvilket er det bedste at bruge? Den bedste værdi for pengene? Vi vil forklare nogle af de bedste værktøjer, der kan hjælpe dig med at bygge din Chatbot uden teknisk viden.

Chatfuel

Hvis du studerer at skabe en bot til Facebook Messenger, er Chatfuel en af de komplette løsninger derude.

  • Chatfuel blev grundlagt i 2015 med ét mål, nemlig at gøre dit liv nemt i udviklingen af dine robotter.
  • Det er en fantastisk platform til at skabe Facebook chatbots uden at have nogen programmeringsviden.
  • Mere end 360.000 chatbots er blevet oprettet ved hjælp af dette værktøj, der betjener mere end 17 millioner brugere verden over.
  • Ved at oprette en robot i Chatfuel skal du tilføje indhold (tekst, billeder) i “blokke”.
  • En blok kan indeholde flere meddelelser og indhold.
  • For at holde dine “blokke” organiseret, kan du gruppere dem som du ønsker det.
  • Du kan linke flere blokke sammen og nemt genbruge dem. Selv om det giver dig nogle integrationsmuligheder.

Motion.aI

Motion AI er en anden nem at bruge og den bedste chatbot builder.
Med en simpel grænseflade giver den mulighed for større tilpasning sammenlignet med chatbrændstof. Motion.ai tilbyder en intuitiv måde at udvikle spørgsmål og svar på. Det er et UI (User Interface) baseret program, der giver udviklere mulighed for at oprette og implementere robotter til at udføre alle slags opgaver. Dette giver dig mulighed for at skabe robotter uden at fare vild i endeløse linjer kode.

Det er let at bruge, og du vil med meget lidt træning kunne oprette flere chatbots på ingen tid. Desuden håndterer den automatisk stavefejl. Det kan spare dig timer og timer, når du sætter robotten korrekt op. Motion AI-support er fremragende og vil besvare alle dine spørgsmål. Kort sagt er det et komplet værktøj, der helt sikkert vil glæde dig.

Rebot.me

Rebot.me er en anden relativt essentiel og nem at bruge en anden bedste chatbot builder. Selv om grænsefladen adskiller sig fra Motion.ai, både i udseende og funktionalitet, er den fornøjelig at bruge.

Navigationen er endnu nemmere end på Motion.ai, og jeg vil anbefale denne platform til folk, der er meget mere komfortable med ord end billeder.
Dens design er rent og nødvendigt, men meget nyttigt. På trods af sit design og sin enkelhed har rebot.me stadig nogle svagheder. Den mangler nemlig mange funktioner, som vi f.eks. finder på Motion.ai.

Samtaler på rebot.me følger et mere frit format. Det betyder, at det er meget vigtigt at tildele kontekst til de svar, du designer, for at skabe en chat, der kommer så tæt som muligt på en naturlig samtale. I praksis ser det ikke ud til, at der er en måde at skabe en kontekst og dermed svar på linje med det foregående spørgsmål. Det er en væsentlig mangel, fordi systemet bare er fantastisk at bruge, hvis man sætter sig i brugerens sted, og forhåbentlig tænker udviklerne på at rette op på det.

 

Api.aI

Gratis, Api.ai er en af de bedste interfaces på denne liste. Meget moderne, og du kan bygge og teste din robot fra en enkelt skærm.

Navigationen og de forskellige menupunkter er perfekt designet, så du ikke opdager den tid, du bruger på at udvikle din Maven Digital Top chatbot development Company in Dubai. Api.ai omdanner teksten i anmodningen til data, der kan bruges til at sende et passende svar.

SDK’er (Software Development Kit), der er tilgængelige, er Android, iOS, Cordova, HTML, JavaScript, Node.js, .NET, Unity, Xamarin, C ++, Python, Ruby, PHP, Epson Moverio, Batik og Java.

Det er også nødvendigt at nævne, at Api.ai er en af de mest funktionsrige platforme. Den har en fremragende dokumentation, der gør hele forskellen, når du har brug for råd.

Efter 30 minutters test af dette værktøj vil du opdage, at det virker som den komplette løsning til chatbot-udvikling.

Conversed.aI

Conversed.AI har en fremragende og brugervenlig brugergrænseflade til at skabe chatbots med samtaler uden noget programmeringskoncept.

Næsten alle meddelelseskanaler understøttes og kan integreres med tredjepartstjenester som Stripe og PayPal.
Conversed.AI har sin egen indbyggede NLP-filtreringsmotor og mulighed for hurtigt at opbygge samtalemodeller. Den kan også støtte virksomheder i at udnytte disse kanalers unikke muligheder, f.eks. rich media-interfaces på Facebook eller Slack. Derfor gør dette værktøj det muligt at bygge fuldautomatiske robotter, men det kan også fungere som en overgang mellem menneskelige behov og robotten.

Det kan nemlig advarer dig for det meste, når et spørgsmål forbliver ubesvaret eller det ønskede svar er for kompliceret. Kort sagt er det et værktøj at favorisere, som har mange flere fordele end mangler.

Det er stadig ret kompliceret at sige, hvilken den bedste chatbot builder på markedet er. Selv om det er relativt ukendte værktøjer, er der snesevis af dem, og ingen af dem har taget fordel af markedet.

Hvis du overvejer at bygge en chatbot til markedsføring eller kundeoplevelse, vil ovenstående tips sandsynligvis hjælpe dig med at indsnævre listen til kun få værktøjer. Vi opfordrer dig til at teste hver af de bedste chatbot builder for at se, hvilken du er mest komfortabel med. Botudvikling tager tid, så det giver mening at bruge et par timer tidligt, så du kan spare dig selv for dusinvis af dem senere hen.

 

 

Skriv en kommentar