8 Bedste online dataindtastningssider, der betaler godt

Online dataindtastningsjob involverer konvertering af en form for data til en anden. Det er den slags job, at du kun har brug for en internetforbindelse, en computer og nogle fremragende tastaturfærdigheder. Du kan arbejde hjemmefra på fuld tid, på deltid eller som freelancer. Følgende er nogle dataindtastningssider, der betaler godt.

Liste over 8 bedste online dataindtastningssider, der betaler godt

Snagajob

Det er et legitimt dataindtastningssted baseret i USA. Hver måned giver det mange job til interesserede jobsøgende. Dette websted opkræver ikke noget registreringsgebyr, i modsætning til mange svindlere, der insisterer på at betale, før de går i gang.

Når du har tilmeldt dig, bruger du filtrene på webstedet til at søge job i dit lokalområde. Der er både online dataindtastning og offline dataindtastningsjob. Dit valg afhænger af din præference og tilgængeligheden af ​​en internetforbindelse. Klik på et job, og læs nøje betingelserne.

Ansøg, hvis du er kvalificeret, og vent på kundens svar.
Det er også værd at bemærke, at der er mange online svindlere. Så før du stoler på et websted og giver dem dine oplysninger, skal du læse om deres anmeldelser grundigt. Ikke desto mindre fremhæves nedenfor nogle af fordelene og ulemperne ved Snagajob.

 

Fiverr

Det er et godt sted, men ikke egnet til nybegyndere. Her ville det være bedst, hvis du var en veteran i det job, du leder efter. Kunder vil gennemgå din profil, og kun din dygtighed får dig ansat. Det laveste beløb, du kan sælge dine tjenester til, er 5 dollars. Dette kan dog stige afhængigt af kompleksiteten af ​​jobbet.

På Fiverr skal du oprette en koncert ved hjælp af animationsvideoer eller banner i god kvalitet. Et par negative anmeldelser vil ødelægge din konto; derfor skal du være god til dataindtastning. For at få gode bedømmelser skal du være i konstant kommunikation med din klient. Det kommer ikke let på Fiverr.

For nylig introducerede de en evalueringsproces, der skal udføres mindst hver måned. Hvis du ikke opfylder kvalifikationen for dit nuværende niveau, vil din konto blive degraderet i henhold til deres ratings. Derfor er det bydende nødvendigt for dig at udføre et kvalitetsjob og få gode vurderinger.

Oparbejde

Det er en af ​​de største platforme, hvor købere og sælgere af digitale tjenester mødes. Her kan klienter sende job, som freelancere let kan få adgang til. Opret en konto, og fuldfør din profil, før du sender forslag til job, der er indsendt. Upwork tillader ikke anvendelse af job med ufuldstændige profiler.

Et smukt foto af dig selv hjælper dig også med at markedsføre dine tjenester og færdigheder. Søg i dataindtastningsjob ved hjælp af filtre, og indsend et forslag, hvis du er kvalificeret. Da der er mange mennesker, der ansøger om den samme stilling, skal din profil være enestående, for at du kan blive ansat.

Amazon mTurk


Amazon Mechanical Turk er et websted, hvor millioner af dataindtastningsjob er tilgængelige. Opgaverne kaldes HITS, og kun mennesker kan udføre dem. De udsendte HITS kræver ingen færdigheder. Selv en analfabet kan udføre dem effektivt. Amazonas gavekort og bankkonto er de kanaler, hvorigennem Amazon -tyrkere får betalt.

 

2Captcha

 


Dette websted giver dataindtastningsjob, der involverer en konvertering af billeder til tekst. Når du har konverteret korrekt, får du betalt for jobbet. Der vises en CAPTCHA, og du bliver nødt til at omdanne den til tekst og indsende. Når indsendelsen er vellykket, ser et andet billede ud. Du kan gøre dette i enhver periode, du ønsker, indtil du føler dig udmattet.

For at kvalificere dig til jobbet skal du indtaste en CAPTCHA på fem bogstaver inden for få sekunder. Det ville dog hjælpe, hvis du havde en perfekt skrivehastighed, som du kunne tjene anstændigt. Du kan også hæve helt ned til 0,5 dollar og modtage din betaling via Bitcoin, WebMoney, Payza og Perfect -penge.

DataPlus+


Med base i Georgien er dette et outsourcingfirma, der leverer job til freelancere, der arbejder hjemmefra. Her kan du finde mange indlæg om online dataindtastning, programmering og skrivning af en opgave. Drift i flere timer vil garantere dig en god løn.

OneSpace


Det er en platform, hvor forretningsfolk kommer til at sende deres job ud for freelancere at få adgang til og gøre dem. Her kan du nemt finde dataindtastningsjob samt skriveopgaver og kvalitetssikringsjob. Freelanceren har frihed til at vælge ethvert job, han eller hun er tryg ved. OneSpace giver dig mulighed for at arbejde for store globale virksomheder og tjene flot. Du kan blive betalt via PayPal.

ClickWorker


NASA lancerede et eksperimentelt projekt, der involverede ansættelse af arbejdere til at udføre en videnskabelig opgave. Da planen var overstået, tog den eksamen i ClickWorker. Det er nu en stor platform, der giver enkle onlineopgaver til freelancere.

Du skal oprette en konto og oprette din profil. Bagefter kan du lave nogle vurderingstest, som derefter bestemmer, hvilken slags job du udfører. Din hastighed og nøjagtighed bestemmer også, hvor meget arbejde du udfører. Derfor skal du have en høj skrivehastighed og dygtighed for at tjene anstændigt. Alle dine betalinger sker også via PayPal eller SEPA -overførsler.

191 kommentarer til “8 Bedste online dataindtastningssider, der betaler godt”

 1. First of all I would like to say terrific blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you
  don’t mind. I was interested to know how you center yourself and
  clear your thoughts prior to writing. I have had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out there.
  I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually lost just trying to figure out how to
  begin. Any suggestions or tips? Kudos!

 2. My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be what precisely I’m looking for.
  Would you offer guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn’t mind creating a post or elaborating on most of the subjects you write related to here.
  Again, awesome site!

 3. I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog.
  Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to
  see a nice blog like this one nowadays.

Skriv en kommentar