Affiliate Marketing for at øge virksomhedssalget

Affiliate marketing kan øge salget i din virksomhed, hvis du har alle de tips, der er givet i denne blog, i tankerne. Her er nogle af de gennemprøvede tips til at øge affiliate salg.

Affiliate marketing er kommet langt. Det er den bedste måde at øge din passive indkomst på.

Du har fået en blog, og din trafik vokser – et tegn på fremskridt. Du kan sagtens være tilfreds med den stigende trafik til din blog, men du har stadig mulighed for at øge din passive indkomst. Denne nye metode er affiliate marketing.

Det er en metode til at promovere andre virksomheders produkter og tjene et lille beløb i kommission, når produktet købes.

Din blog er f.eks. dedikeret til sundhed og fitness. Du har skrevet en blog om tips til vægttab, og lige under bloggen har du anbefalet et link til et kosttilskud til vægttab.

Det kan virke som et helt almindeligt link, men det vil spore antallet af personer, der lander på den side fra din blog.
Hvis nogen foretager et køb, tjener du den rette provision. Dette ikke så almindelige link kaldes et affiliate-link. Indkomst genereret fra dette link er kendt som affiliate-salg.

Ifølge undersøgelser, baseret på de nuværende tendenser, forventes affiliate marketing at stige med en betydelig hastighed mellem 2020 og 2026. I betragtning af provisionens størrelse er der sket en stigning på 26 % i antallet af kandidater, der bruger affiliate marketing til at oprette onlinevirksomheder efter at have forladt landet for at finde arbejde.

Beviste tips til at hente affiliate salg:

Opret en salgstragt

Fire komponenter i en forretningssalgstragt er:

Opmærksomhed + Interesse + Ønske + Handling

Først og fremmest skal du lade dit publikum vide, hvad du sælger fra din blog. Det er derfor, du skal vælge en bestemt niche til din blog.

Hvis du f.eks. har en sundheds- og fitnessblog, skal du sørge for, at din tilgang ikke går af sporet.
Når brugerne finder relevante blogs, vil de vide, hvilken slags produkter du beskæftiger dig med netop.

Men ud over blogs kan du også bruge e-mails til at uddanne dit publikum om anbefalede produkter.

For at få dem til at handle, skal du opbygge en forbindelse med dem.

Få dem ikke til at føle sig som om de er købere.

Lad dem vide, at du oprigtigt ønsker at løse deres problemer.

Hvis du lader dem vide, at dit produkt vil hjælpe med at løse deres problemer, kan du overtale dem til at købe.

Meget af dit anbefalede produkt har dog potentiale til at løse brugernes problemer, og du bør ikke pådutte dem det.

Lad være med at opføre dig som en sælger. Vis i stedet alle fordelene, og lad dem beslutte sig.

Fremme højst to produkter ad gangen

Hvis du er ny i affiliate marketing, bør du ikke promovere mere end to produkter. Fordi du stadig er i gang med at opbygge publikum, og dine læsere vil blive forvirrede.

I stedet for at målrette flere produkter, bør du fokusere på at uddanne dine brugere om disse produkter.

Når du har færre produkter at promovere, kan du køre bannerannoncer øverst på dine websider.

Løsningen er at vælge det rigtige produkt. Du kan ikke udvikle alle produkter under solen. Endvidere er det ikke muligt at tjene penge på alle produkter.

Derfor bør du forsøge at vælge en håndfuld produkter. Sørg for, at de produkter, du vælger, er relevante for din blog.

Hvis du f.eks. har en sundhedsblog og kører annoncer på regnskabssoftware, vil du naturligvis ikke se en stigning i dit nuværende salg.

Affiliate salg er en glimrende måde at forbedre din passive indkomst på, men det betyder ikke, at du kan promovere et hvilket som helst produkt.

Du skal forsøge at promovere kun de produkter, som du er helt tilfreds med.

Læs anmeldelser og testimonials, før du starter det på din hjemmeside eller blog.

Sørg for, at du har fuld viden om det produkt, du har valgt til affiliate marketing.

Live Streaming

Live streaming er blevet den mest populære måde at hente affiliate salg på.

Takket være COVID19-pandemien.

Ja, du har læst rigtigt. Live streaming kan hjælpe dig med at sælge produkter til en værdi af £50, bare inden for to timer.

Du kan indlejre linket til videoen på dit websted eller din blog, hvilket betyder, at du tjener din provision, selv om du ikke aktivt poster affiliate links.

Denne nye måde at lave affiliate marketing på øger folks tillid til at foretage køb. De har mere tillid til dig end nogensinde før, når de har mulighed for at tale med dig. Lav forespørgsler, og se anmeldelser, som folk har skrevet.

I modsætning til influencer marketing har du ikke brug for et stort antal fans og følgere for at generere affiliate-indtægter fra live streaming.

Alt du skal gøre er at vælge en håndfuld produkter, tilmelde dig affiliateprogrammer og forberede en salgstale til at streame din video online.

Denne nye metode er knap seks måneder gammel, men den har alligevel vundet stor popularitet. Denne tendens bliver udbredt, fordi den tilskynder til word-of-mouth affiliates.

Brug sociale medier til salg af affilierede virksomheder

De sociale medier er den mest velegnede måde at sælge affiliate på.

De fleste af jer opretter et affiliateprogram, men undlader at vælge det rigtige sociale netværkssite. Du vil ikke vælge Pinterest, hvis dit indhold passer til at promovere på YouTube.

Når du vælger en social medieplatform, skal du overveje tre ting: din salgsproces, din målgruppe og din annoncetype.

Hvis du er inden for B2C-markedsføring, kan Pinterest og Instagram være en god måde, forudsat at du har e-handel.

Disse platforme kan dog ikke være velegnede til B2B-markedsføring. I stedet ville det hjælpe, hvis du overvejede LinkedIn. Det er en bedre platform til at dele dybdegående artikler.

Ligeledes vil det være bedst at vurdere, hvem din målgruppe vil være, og hvilke sociale medieplatforme de er engageret i.

Din målgruppe er sandsynligvis spredt rundt omkring, så sørg for at have den rigtige strategi for at køre et affiliateprogram på hver platform.

Endvidere vil valget af social medieplatform afhænge af typen af indhold, f.eks. tekst, billede, videoer, anmeldelser, live streams, tweets og lignende.

For at du kan gøre et affiliate marketingprogram vellykket, bør du på forhånd have en strategi for, hvordan du vil gennemføre det.

Her foreslår vi, at du rådfører dig med en digital marketingmedarbejder.

Iværksættere undgår at hyre en ekspert og følger i stedet DIY-teknikker på grund af manglende midler, men du kan optage lån med meget dårlig kredit uden kautionist. Det kan virke som en dyr løsning, men det vil være det værd.

Lyt til din målgruppe

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit affiliate marketing program, skal du fokusere på dine produkters fordele, ikke funktioner.

Selvfølgelig vil brugerne være villige til at købe produkter, hvis de finder fordele til at løse deres nuværende problemer. Men det er ikke nok at fokusere på fordele for at drive affiliate-salg.

Du skal også lytte til dit publikum for at vide, hvad de vil have. I sidste ende er det dem, der bestemmer, om de skal købe produktet. Det ville hjælpe, hvis du vidste, hvad dit publikum ønsker af dig.

Den bedste måde er at finde top affiliates i din niche for at kende de produkter, de sælger. Du vil være i stand til at få et indblik i, hvad der trender og opfordrer brugerne til at købe produkter.

Før du tilmelder dig et affiliate program, skal du sørge for, at du har anmodet om en gratis prøve af produktet for at tjekke det for at forstå fordele og ulemper.

Det vil være langt nemmere at tale om fordele i detaljer, hvis du allerede har brugt det. Fremme kun det produkt, der tilfredsstiller dig. Du skal have en grund til, hvorfor folk skal købe netop det produkt.

Forbered et hjælpende pitch frem for et salgspitch i affiliate salg


Selv om du forbereder et pitch, der udelukkende nævner fordelene ved et produkt, du promoverer, er det måske ikke nok til at få succes med at forvandle potentielle kunder til salg.

Succesfulde affiliates forbereder et pitch, der fortæller, hvordan et bestemt produkt kan hjælpe brugerne med at løse deres nuværende problemer, snarere end at pitche hårdt for at tjene flere penge.

Dit publikum er ikke interesseret i at kende fordelene ved dit produkt. Det ønsker i stedet at se, hvordan disse fordele kan hjælpe dem med at opnå fordele.

Fordelen ved affiliate marketing afhænger af, hvordan du overbeviser dine brugere om at investere i et produkt, som du promoverer, og ikke af promoveringen af et stort antal produkter.

 

726 kommentarer til “Affiliate Marketing for at øge virksomhedssalget”

Skriv en kommentar