Agenturer for indholdsforfatning, freelanceforfattere og DFY-platforme

Efterhånden som efterspørgslen efter værdifuldt indhold af høj kvalitet stiger, stiger også behovet for pålidelige indholdsskrivere. Mens det for de fleste organisationer er en selvfølge at outsource indholdsoprettelse, er spørgsmålet om, hvem eller hvor man skal outsource denne indsats, stadig ubesvaret.

Ligesom indholdsskrivningsbureauer, freelanceforfattere og DFY-platforme og så mange andre, er det problem, som du måske er stødt på, ikke mangel på muligheder for indholdsleverandører, men snarere et overflødighedshorn. I din research har du måske også bemærket, at hjemmesider tilbyder forskellige købsmodeller.

Fra abonnementstjenester for indholdsmarkedsføring til done-for-you-platforme – de måder, hvorpå du kan købe indhold, er lige så varierede som udbyderne selv. Inden du lader dig overvælde af denne kendsgerning, kan du dog trøste dig med viden om, at de fleste modeller falder ind under en af tre kategorier.

Agenturer til at skrive indhold

Content Writing-bureauer er creme de la creme af alle outsourcing-modeller.

1-Content Writing-bureauer tilbyder pålidelighed, fleksibilitet og skalerbarhed.
2-Agenturerne er også mere tilbøjelige til at garantere deres arbejde og udføre strenge kvalitetskontrolprocesser end de andre typer udbydere på denne liste.
3-Problemet med indholdsskrivningsbureauer er dog, at de fleste mennesker antager, at deres tjenester er dyre. Dette er langt fra tilfældet.
4-Mange content writing-bureauer tilbyder forskellige planer i et forsøg på at gøre indhold overkommeligt for nystartede og små virksomheder.
5-Noget mere end det, men mange bureauer henvender sig også udelukkende til kunder med stramme budgetter.
6-Eksempler på måder, hvorpå bureauerne gør dette, er ved at tilbyde abonnementstjenester til indholdsmarkedsføring, a la carte-menuer og kontraktfri bestilling.

Freelanceforfattere

Måske har du brug for at etablere en dybere forbindelse med den person, der skaber dit indhold? Hvis det er tilfældet, bør du måske overveje at hyre freelance skribenter.

1-Freelanceforfattere kommer med deres rimelige andel af fordele og ulemper.
2-På den ene side er freelanceforfattere typisk den billigste løsning, da freelanceren ikke behøver at betale nogen mellemledere, såsom redaktører eller account managers.
3-Hvis du tilbyder konsekvent arbejde, har freelancere også en tendens til at være meget loyale.
Men hvis du ikke kan tilbyde konsekvent arbejde, vil en skribent sandsynligvis søge efter kilder, der kan, hvilket betyder, at du måske ikke er din skribents førsteprioritet.

Selv om freelanceforfattere typisk har omfattende skriveerfaring, slutter omfanget af deres erfaring her. Hvis du har brug for hjælp med søgeordsresearch, redigering eller andre opgaver, skal du muligvis hyre andre fagfolk, hvilket kun vil øge dine omkostninger.
Hvis du undlader at få hjælp fra andre fagfolk, risikerer du, at det indhold, du har betalt for, ikke når sine mål, hvilket ødelægger formålet med at betale for indhold overhovedet.

Den største faldgrube ved at arbejde med en freelanceforfatter er imidlertid, at freelancekontrakter ikke er eksklusive.

Hvis en skribent ikke udfører sine opgaver, kan du ikke opkræve sanktioner over for ham eller hende. Du kan ikke stille krav eller bede om at være hans eller hendes eneste kunde.
Hvis freelanceren har lyst til at droppe din opgave med et øjebliks varsel, kan han eller hun gøre det uden at give dig den høflighed at finde en afløser.

 

DFY-platforme

Done-for-you-indhold, også kendt som “private label rights”-indhold, er i det væsentlige færdigskrevet indhold, som du kan købe efter behov. Du vælger den artikel, du ønsker, fra en omfattende database med indhold, køber den og får ejendomsrettighederne til den.

Som du kan forestille dig DFY-platforme, er der ikke mange fordele ved PLR-indhold.

Selvfølgelig kan du få en artikel med 500 ord for 5 dollars eller et helt parti for 20 dollars, men i sidste ende bruger du penge på uoriginalt indhold af ofte lav kvalitet.

Da de fleste PLR-websteder sælger det samme indhold til flere virksomheder, risikerer du at blive straffet af Google for at udgive duplikatindhold, når (ikke hvis) Google opdager duplikationen.

Nogle DFY-platforme begrænser antallet af gange, de vil sælge et stykke indhold, men selv da vil du finde snesevis, hvis ikke hundredvis af kilder, der har det samme indhold som dig.

Indholdsskribenter, freelanceforfattere, DFY-platforme – hver af de ovennævnte indholdsmodeller har unikke fordele. I sidste ende er det dog sådan, at det at arbejde med indholdsskrivningsbureauer er forbundet med den mindste risiko.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Skriv en kommentar