De bedste måder at få mere trafik til dit websted via sociale medier

Spørg enhver virksomhedsejer, hvad han eller hun ønsker sig mest? Deres svar vil være “at få flere kunder” eller “at få mere trafik på deres websted”. Virksomhedens idé er vigtig. Hvordan du præsenterer den for dine kunder og kunderne er en væsentlig del af forretningen. Men det er ikke nok til at drive en succesfuld forretning.

Når du har fået en endelig idé om din virksomhed, er nogle af de umiddelbare spørgsmål, der dukker op, om at sammensætte en professionel profil på forskellige sociale medieplatforme.
Det næste spørgsmål, som vil slå tankerne, vil være, hvordan man genererer likes og følgere? Efterhånden som vi går i gang med at etablere vores virksomhed, stiger udgifterne hele tiden, og besparelser rammer vores sind hårdt.

DealMeCoupon er en platform, der tilbyder tilbud fra topmærker og tjenesteudbydere, som virksomhedsejeren kan bruge til at spare, mens han/hun benytter sig af tjenester til virksomheden. Hvis du ønsker at få mere trafik på dit websted ved hjælp af sociale medier, kan du finde nogle værdifulde tips og tricks nedenfor.

Måder at få mere websteds-trafik via sociale medier

1. Opbyg en profil på sociale medier

I brand promotion og opmærksomhed spiller profiler på sociale medier en afgørende rolle.

En regelmæssig tilstedeværelse på sociale medier kan hjælpe dit websted med at få mange besøgende. Det er lige så afgørende at optimere dine profiler på de sociale medier som at optimere SEO på dit websted.
Indtast relevante termer i din biografi på de sociale medier. Sørg for, at du under udfyldelsen af dine profiloplysninger ikke mangler oplysninger.

Hvis du skriver links i din profilbiografi på de sociale medier, vil SEO’en på dit websted være god. For god SEO på dit websted er dette en vigtig regel. Så profiler på sociale medier kan være en glimrende måde at sensibilisere brandet på.

En strømlinet profil på de sociale medier med korrekte nøgleord og oplysninger er nødvendig for et effektivt website.

2. Forbind med publikum

Sociale netværk giver dig mulighed for at forbinde dig direkte med din målgruppe. Du kan tale med din målgruppe, modtage feedback og forbedre din kundeoplevelse i realtid.

Konsekvent involvering med din målgruppe kan øge trafikken til dit websted og din profil på de sociale medier. Dette forbedrer også lytternes synspunkter vedrørende organisationen.

En proces til at skabe forbindelse med dit publikum er annoncering. Betalte reklamer, reklamer på sociale medier eller displayreklamer er effektive måder at tiltrække dit publikum til dit websted på.

Vedligehold og planlæg dine betalte strategier, der passer til dine mål. Tænk nøje over målene og målsætningerne, før du vælger betalte kanaler, da de alle har fordele og ulemper.

Sørg for, at det valgte medie er forbundet med din virksomheds målsætninger, når du vælger den ideelle sociale medieplatform til din virksomhed.

At opnå målbare mål med S.M.A.R.T.-metoden. Overvej demografi (placering, alder, køn, indkomst, religion, etnicitet, uddannelse, civilstand, antal børn) for dine købere og deres foretrukne medieplatform.

Dette betyder ikke, at du skal være på alle sociale medieplatforme; vælg dem, der passer rigtigt til din virksomhed, og den, der hjælper dig bedst med at nå dine mål.

For selv om det er gratis at oprette en profil, er det ikke gratis at vedligeholde den. For B2C-engagement (business to customer) er Facebook og Twitter fantastiske platforme.

3. Relevante indlæg og indhold

Okay, så du er færdig med at oprette en profil og skabe forbindelse til publikum, men hvad er det næste?

Udgiv relevante indlæg og indhold. Se, hvad dine konkurrenter poster, og hvad deres strategi er.
Skriv informativt indhold, indhold, der appellerer til din kunde. Noget, der giver værdi til dit indlæg.

Billeder og generelle visuelle komponenter (videoer, gifs) får flere visninger, klik og re-shares end nogen anden form for indlæg.

Billeder er 53 % mere populære på Facebook og Twitter, 104 % flere kommentarer og 84 % flere klik end indlæg uden visuelt indhold.

Et andet spørgsmål, der måske dukker op i din hjerne, er, hvornår jeg skal poste? Tja, du skal vælge tid og dage, hvor du tror, du kan få opmærksomhed fra hele verden.

Dette er vigtigt, fordi flere mennesker vil lægge mærke til dit indlæg og få bedre resultater, hvis du poster på sociale medier på tidspunkter med høj trafik.

Selv om flere undersøgelser siger, at det er bedre at poste på det ene eller det andet tidspunkt, er den bedste teknik til at finde ud af det – test og fejl.

Sørg for altid at poste ved hjælp af værktøjer til postplanlægning og tjek, hvilke tidspunkter og dage der er mest betydningsfulde for dit brand og dine produkter (webundersøgelser viser, at torsdage og fredage er 18 % bedre engagerede).

4. Tiltræk kunder ved at sende viralt indhold

Et af dagens aktuelle begreber er brugen af viralt materiale. Viralt indhold er baseret på konceptet om attraktivt, originalt og trendy materiale, der kan føre til at få mere trafik på webstedet.

Det kan være gifs, film eller billeder, der har sjove budskaber. Husk at undgå kontroversielle eller delikate problemer, der kan påvirke dit produkts eller din tjenestes brandidentifikation.

Folk har en tendens til at grave mere i indhold med humor eller er sjove billeder, primært memes. Nogle af disse er hylende morsomme videoer, gifs og billeder med sikre budskaber eller sjove titler.

Disse memes kan ubesværet indgå i din branding eller dine produkter. Sørg for, at du bruger dem til reklame og fornøjelse. Hold dig væk fra akutte problemer, der kan forstyrre eller skabe kontroverser i din brandidentifikation.

5. Brug af korrekte ord for at få mere websteds-trafik

SEO er død, tror du? Nå, tro om igen. Optimering af dit søgemaskineindhold er fortsat en værdifuld og nyttig strategi.

Det behøver ikke at tage måneder at optimere sidens SEO, og det kan øge din organiske trafik.

Har du dækket dine intentionelle søgeord og standard søgeord-basen? Så er det tid til at fokusere på nøgleord.

De fleste søgninger på nettet udføres med long-tail-keywords, hvilket betyder, at du går glip af noget, hvis du ikke vil målrette dem til betalingssøgning eller SEO-indsatser.

6. Gennemfør afstemninger og Q&A

At køre online-undersøgelser og spørgeskemaer er en anden spændende teknik til at få og involvere publikum. Disse sociale medieplatforme er de passende midler til at tale og diskutere deres præferencer og skuffelser.

Twitter-undersøgelsen er en ideel løsning til at forstå deres tankegang og synspunkter i retning af at udvikle brand recognition for at skabe afstemninger og kommunikere med målgruppen.

Instagram indeholder også imponerende interaktive muligheder for at forbinde dig med dit publikum. Gå live på dine sociale medier, tag undersøgelser, og inkluder hashtags i din historie.

Du kan have hashtags eller anmode om, at dine profiler bliver fulgt eller tagget. Men frem for alt skal du opbygge links til dit websted.

Alle disse funktioner tilskynder dine kunder til at få kontakt med dig. De øger kendskabet til mærket og fremmer dine produkter.

Skriv en kommentar