Er Full-Stack Development svært at lære?

Softwareudviklere skal hele tiden opgradere sig selv for at forblive relevante i denne konkurrenceprægede it-branche. Der er sket mange teknologiske fremskridt i de seneste par år, og virksomhederne har taget nye værktøjer og teknologier i brug som aldrig før.

I takt med denne udvikling er de færdigheder, der forventes af webudviklere, også under udvikling. Virksomheder, der plejede at ansætte separate front-end- og back-end-udviklere, finder det traditionelt fordelagtigt at ansætte full-stack-udviklere. Er du forvirret over, hvad full-stack-udvikling er? Du er ikke alene; det er svært at være opdateret med de løbende tendenser inden for softwareudvikling.

Hvad er Full-Stack-udvikling?


Full-Stack Development Professionals eller Full-Stack Developers er fagfolk, der kan håndtere end-to-end softwareudviklingsprocessen, dvs. front-end udvikling, back-end udvikling, samt håndtering af databaser. De har en fuldstændig forståelse af

Front-end teknologistak – HTML, CSS, JavaScript, Angular,
Back-end-teknologi – Python, Java, Node.js og
databaser som MySQL eller NoSQL.

Er full-stack-udvikling svært at lære?

Virker det for meget at lære? Ja, det kan være svært at mestre alle disse sprog og frameworks, men ikke meget, når du tager et kursus for Full-Stack Java-udvikler. Et uddannelsesprogram hjælper dig med hurtigt at lære alle de væsentlige begreber fra bunden, hvilket ellers ville tage meget tid.

Denne artikel vil lade dig vide, hvordan en karriere inden for full-stack udvikling er, og hvilke ansvarsområder de håndterer i en organisation. Du vil også kende den karriereplan, der fører til denne givende betegnelse.

Karriere inden for Full-Stack webudvikling

Oprettelse af et fuldt funktionelt websted kræver klientside og serverside webudvikling.

  • Client-side udvikling henviser til udseendet af et websted og alt det, som en bruger kan se på webstedet og interagere med forskellige elementer.
  • Sædvanligvis kan du, når du åbner et websted, se noget tekst, opfordringer til handling, reklamer, formularer, der skal udfyldes, og andre produktdetaljer.
  • Alle disse front-end elementer er skabt ved hjælp af HTML, CSS og andre rammer for at gøre hjemmesiden interaktiv.
  • På den anden side henviser server-side udvikling grundlæggende til, hvordan hjemmesiden fungerer på back-end.
  • Hvad du end ser på et websted, sker ved at kommunikere med webservere og læse data fra eller skrive til databaser efter behov.
  • Der er en server-side kode, der sikrer, at hjemmesiden fungerer gnidningsløst.
  • Dermed bruger udviklere sprog som Python, Java, Node.js og frameworks som Express.js, Django og Flask.

Så en full-stack-udvikler er dygtig til både klientside- og serverside-delen af webudvikling. Virksomheder foretrækker full-stack-udviklere, da de kan bidrage med deres færdigheder i hele applikationsudviklingsprocessen.

Hvis du henviser til den seneste Dice Insights, vil du få at vide, at full-stack-udviklere tjener høje lønninger i hele verden, hvor Glassdoor rapporterer den gennemsnitlige grundløn som 105.813 dollars og Indeed rapporterer tallet som 111.884 dollars.

Disse tal er ganske fascinerende, og du kan måske blive lokket til at starte en karriere som full-stack-udvikler. Med hensyn til efterspørgslen,

Burning Glass har forudsagt, at efterspørgslen efter softwareudviklere (herunder full-stack-udviklere) vil stige med 30,7 % i løbet af de næste ti år.

Folk antager normalt, at kun startups ville ansætte full-stack-udviklere. Men hvis du søger på en hvilken som helst jobportal, er der også en stigende efterspørgsel efter disse fagfolk i mellemstore og store virksomheder. Kendte softwarevirksomheder som Google, Dell, Oracle, PayPal, PayPal, Microsoft, HP, IBM, Accenture, TCS og Cognizant har alle ledige stillinger for full-stack-udviklere. Så hvad har man ellers brug for i en lovende karriere?

Karriereskema inden for Full-stack-udvikling

Når man ser på definitionen, går fagfolk ud fra, at Full-stack-udvikling er ret udfordrende.

Men hvis du strategisk opnår de nødvendige færdigheder, vil du snart blive kvalificeret til at håndtere ansvaret som full-stack-udvikler.

  • Først og fremmest er det bedre at have en eksamen i datalogi eller et beslægtet område for at forstå softwareudviklingsgrundlaget. Nu tager ansættende ledere meget mere end en eksamen i betragtning, når de udvælger kandidater. Man skal måske først begynde at arbejde som front-end-udvikler for at få erfaring med udvikling på klientsiden ved hjælp af HTML, CSS eller JavaScript.
  • Den næste mærkbare opgradering vil være praktisk erfaring med at bruge back-end-teknologien. Ud over sprog og rammer forventes det også, at full-stack-udviklere er velbevandrede i at følge de bedste praksis og processer inden for softwareudvikling som f.eks. agil udvikling, Git-versionskontrol, udvikling af applikationer i skyen, sprintplanlægning og grundlæggende viden om DevOps-værktøjer og -metoder.

Opbygning af kvalitetsapplikationer kræver også et solidt kendskab til testdreven udvikling. Endelig vil erfaring med at skabe mindst to eller tre applikationer fra start til slut give dig den nødvendige eksponering i branchen og hjælpe dig med at holde dig foran konkurrenterne.

Om Full-stack Development Training Course

Vi har allerede nævnt, at et kursus for full stack-udviklere gør det nemt for dig at lære at bygge en applikation af høj kvalitet ved at bidrage gennem hele udviklingsprocessen.

Ingeniøruddannelsen formår ofte ikke at gøre kandidaterne jobklare, og derfor henvender enkeltpersoner sig til online uddannelsesudbydere for at opnå efterspurgte færdigheder.

I dag har forskellige uddannelsesudbydere opnået et godt ry og tilbyder kurser inden for en lang række kategorier som datalogi, softwareudvikling, kunstig intelligens, projektledelse osv.

Især inden for softwareudvikling kan du også finde online tutorials, informative blogs og fællesskaber, der kan udvide dine færdigheder.

Et kursus i full-stack-udvikling tilbydes både i selvstyret og blended learning-tilstand.

Man kan vælge selvstyret læring for at følge videoforelæsninger af høj kvalitet i sit eget tempo eller vælge instruktørstyret undervisning, hvor du deltager i en virtuel live-klasse, hvor du bliver vejledt af en ekspert i emnet.

Fordelen ved at tage et sådant kursus er, at det nemt passer ind i ens travle rutine, og materialet kan tilgås når som helst og hvor som helst. Ved afslutningen af et kursus i full-stack-udvikling kommer man i stand til at skabe full-stack-applikationer med lethed ved at vælge den teknologiske stak efter eget valg.

Desuden tilbyder nogle uddannelsesudbydere også jobassistanceprogrammer for at hjælpe aspiranterne med at få deres drømmejob inden for full-stack udvikling. Hvis du kender alle disse fordele, ville du så stadig forsinke at tage et uddannelsesprogram?

Skriv en kommentar