Hvad er de mest berømte emner for Instagram-følgere?

Den bedste måde at få mere tilstedeværelse på Instagram på er at vide, hvad der tiltaler følgerne mest. Heldigvis er det meget nemt at identificere disse emner på Instagram nu. Du kan komme til at lære mere om det samme på platforme som Famoid. Baseret på hashtags brugere af følgere, er der blevet lavet en beskrivende liste af eksperter om, hvad der er de mest berømte emner for Instagram-følgere.

Derfor kan denne liste nu bruges af digitale marketingeksperter til at finde ud af, hvad der er mest elsket af Instagram-følgere.

Følgende er de mest berømte emner for Instagram-følgere

Mode

Modekategorien er et af de mest berømte emner for Instagram-følgere. Ligesom i alle disse år er sko, tøj, smykker, taske og andre mode-relaterede emner mere populære på Instagram. Det er blevet vist, at hashtagget mode bliver brugt i mere end en milliard indlæg nu.

Det betyder, at hvis du ønsker at etablere en modevirksomhed på Instagram, er det en ideel platform. Der er millioner, hvis ikke milliarder, af kunder på Instagram, som er klar til at købe modeprodukter og -tjenester på platformen.

Mad

Madkategorien er blandt de mest populære emner for Instagram-følgere. Brugerne synes at uploade millioner af videoer og fotografier med mad. Dette omfatter indhold om tilberedning af mad, indtagelse af mad, opskrifter på mad og hvad ved jeg.

Der findes hashtags til næsten alt om mad. Madtrenden er på sit højeste på Instagram. Det er et af de mest kendte emner og vil uden tvivl forblive et af de mest populære.

Rejser

Rejser er det tredje mest berømte emne for Instagram-følgere. Dette er primært i pandemiens tid. Folk rejser fra det ene sted til det andet. De uploader fotografier om deres rejse. På hver del af deres profil finder du forskellige steder tagget.

Rejser er blevet så populære, at folk nu udøver videoblogging som et erhverv. Det siger sig selv, at det er et af de mest populære emner for Instagram-følgere.

Fitness

Fitness-kategorien er det fjerde mest populære emne for Instagram-følgere. Det er ikke let at forestille sig Instagram uden indlæg vedrørende fitness. Der er mange fitnessentusiaster på Instagram, der giver tips om, hvordan man kan være i form. Dette omfatter at opretholde den rette kost, lave den rette motion og hvad ikke.

Faktisk er der store fitnessvirksomheder, der sælger deres produkter og tjenester på Instagram. Fitness er uden tvivl et af de mest populære emner på Instagram, hvilket kunderne elsker.

Natur

Naturen er et emne, der også kommer på listen. Det har fået mere og mere relevans i de seneste år. Der findes mange hashtags, der beskriver årstider, landskaber, naturbegivenheder, solopgange, floder og andre naturelementer.

Hashtagget snow har optrådt på over 90 millioner hashtags. Dette emne er i øjeblikket mere relevant, end det har været tidligere. Endnu mere er tendensen nu ved at blive mere populær med tiden.

Design

Ud over Pinterest er Instagram helt sikkert den mest populære platform til stilfuld iscenesættelse af arkitektur eller interiørdesign. De bedste hashtags i denne sektion er #design, #interiordesign og #home.

Inspiration

Instagram er netværk for inspiration. Motiverende linjer med tekst på en smuk baggrund findes så ofte, at det næsten er absurd. Næsten. Det kan være årtusindgamle visdom fra spirituelle mestre eller positivistiske newage-sætninger fra forretningsgiganter. Dette tog er meget let at hoppe på. #nevergiveup

Sundhed

Sundhedskategorien er ny i top 10. Det er indlæg med hashtags som #vegan, #wellness, #organic og selvfølgelig #healthy, der nyder godt af den samme drivkraft hos brugerne, som fitness, mode eller rejser. Ønsket om en vital livsstil.

Fest

Party hashtags er også kommet ind i top 10 for første gang. Brugerne hylder hashtags som #music, #dance eller #festival og poster flittigt billeder og videoer af koncerter, eventpromoveringer eller øjeblikke i nattelivet.

Kunst

Kunst er sidst, men ikke mindst, en livlig niche på Instagram. Ved hjælp af passende hashtags, som #drawing #artwork eller #illustration, kan kunstnere og lægfolk vise deres kreationer til kunstinteresserede brugere.

Hvorfor er disse emner så relevante på Instagram?

Indlæg med de ovennævnte hashtags nyder alle godt af det samme princip: Folk ønsker at være smukke, sunde, rige, succesfulde og lykkelige. Ikke en stor hemmelighed og et absolut behov, som marketingfolk på Instagram kan bruge vidunderligt til deres virksomheder. Det eneste, der skal til, er indhold, der på en eller anden måde hjælper brugerne med at skabe eller styrke en positiv indstilling til livet. Pak det med stil, og vent på likes.

Sådan finder du de rigtige Instagram Hashtags Instagram

Fanpage Karma Hashtag Composer hjælper dig med at finde matchende Instagram hashtags om det rigtige emne på ingen tid. Det eneste du skal gøre er at indtaste et hashtag med en vis relevans, det vil sige, at det først er blevet brugt et par gange på Instagram. Komponisten vil nu finde de Instagram-hashtags, der er blevet brugt sammen med det, og vise dem med angivelse af deres brugsfrekvens. Vælg op til 30 hashtags, kopier dem og tilføj dem til dit indlæg.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar