Hvad er Twitch Affiliate?

I modsætning til andre sociale medieplatforme giver Twitch Affiliate-programmet kvalificerede streamere mulighed for at tjene penge på deres kanaler, efterhånden som de opbygger et loyalt publikum. Som Twitch Affiliate kan du tjene penge på Twitch med abonnementer, Bits og endda salg af spil.

Twitch Affiliate-programmet skal desuden hjælpe streamere med at give dem et løft på deres rejse mod at blive Twitch Partner – hvis de beslutter sig for at gå i den retning. For at forstå, hvordan Twitchs affiliateprogram kan gøre en forskel for din virksomhed eller markedsføringsstrategi, skal vi se nærmere på nogle af detaljerne.

Twitch Affiliate-krav

For at blive Twitch Affiliate er der nogle grundlæggende kriterier, der skal opfyldes. Bemærk, at kriterierne kan ændre sig afhængigt af den seneste status for Twitchs affiliateprogram. Nedenfor finder du de seneste krav for at blive Twitch Affiliate.

  • Ikke en nuværende Twitch Partner
  • Mindst 50 følgere
  • 500 samlede udsendelsesminutter
  • 7 unikke udsendelsesdage
  • Gennemsnit på 3 eller flere samtidige seere

Disse krav skal opfyldes inden for en periode på 30 dage for at kvalificere sig til programmet. Når du er kvalificeret, vil du modtage nyhederne et par forskellige steder – e-mail, notifikationer og en meddelelseslinje – så sørg for løbende at tjekke status på din konto.

Sådan bliver du Twitch Affiliate

Mens streamere arbejder på at opfylde ovenstående krav, kan de kontrollere deres affiliate-status og fremskridt i forhold til deres mål ved at navigere til siden Achievements (resultater) i deres Creator Dashboard.

I dette Dashboard rapporterer Twitch streamers fremskridt i forhold til deres affiliate-mål. Når kanalen opfylder kravene for at blive Twitch Affiliate, kan du tilmelde dig fra det samme Creator Dashboard.

Når Twitch Affiliate-kravene er opfyldt, skal streamere udfylde Affiliate Onboarding Guide, som består af registrering af udbetaling, godkendelse af Affiliate-kontrakten, indsendelse af skatteoplysninger og valg af den foretrukne betalingsmetode.

Eksempler på Twitch-affiliates

Twitch Affiliates kan tjene ekstra penge til deres konto ved at tilbyde et par af følgende muligheder: Abonnementer, Bits og annoncer. Udbetalingen for hver enkelt afhænger af mange forskellige faktorer, som f.eks. annoncørens efterspørgsel eller kanalens seere.

Abonnementer

Affiliates vil tjene på Twitch, når de accepterer abonnementer fra deres publikum. Alle abonnementsmuligheder er tilgængelige: 4,99 $, 9,99 $, 24,99 $ og et gratis Prime-abonnement.

Bits

Bits er en virtuel valuta, som abonnenterne kan sende til Twitch Affiliates. Når abonnenterne hepper på streameren med betalte animerede ædelsten eller Cheermotes, modtager Twitch Affiliates en del af Bits-udbetalingen.

Annoncer

På Twitch kan Affiliates tjene penge på at sælge spil eller genstande i spillet. Hvis streamere spiller spil på streamet – eller viser spilgenstande til salg – som er tilgængelige på Twitch, kan abonnenterne købe dem direkte fra deres kanal. Affiliates vil tjene 5 % af andelen af de køb, der opstår fra deres kanalsider.

Hvor mange emotes kan en Twitch-partner have?

Som Twitch Affiliate får du et bestemt antal Emotes. På Twitch er Emotes generelt oprettet af streameren, og medlemmer af fællesskabet kan bruge deres Emote til at kommunikere eller reagere på begivenheder i live-stream’en.

De fleste Twitch Affiliates starter med én brugerdefineret Emote. Frigørelse af flere Emotes afhænger af antallet af abonnentpoint, som en given kanal tjener. Twitch beregner dette ved at tage hensyn til 1) antallet af abonnenter og 2) hvilket niveau hver abonnent har tilmeldt sig. Affiliates kan få op til fem Twitch Emotes, og du kan tjekke her for at se, hvor mange Emotes der ville være tilgængelige for abonnenterne her.

Endelig er Emotes ikke gated, hvilket betyder, at når du først har optjent disse slots, kan du beholde dem. Hvis du modtager afmeldinger, der får dig til at falde under et bestemt niveau, beholder du stadig Emote-slotsne.

42 kommentarer til “Hvad er Twitch Affiliate?”

Skriv en kommentar