Hvordan man tjener penge med WhatsApp

Kan du tjene penge med WhatsApp? Hvorfor ikke? Facebook købte trods alt denne tjeneste for flere år siden, og jeg kan forsikre dig om, at Zuckerberg ikke køber noget som det bare fordi, og slet ikke når det køb koster ham mere end 19.000 millioner dollars. Utroligt, ikke sandt?

Så hvis Zuckerberg betalte et så ekstraordinært beløb for at købe WhatsApp, hvordan forventer han så at tjene penge på denne applikation?

Der må være en eller anden metode for Facebook til at tjene penge med WhatsApp. Det vigtigste er også, at hvis Facebook kan tjene penge, betyder det, at vi, individuelle iværksættere, også kan gøre det.

Først skal vi se på, hvordan WhatsApp tjener penge. For sandheden er, at de af os, der har brugt applikationen indtil nu, aldrig har set en måde, hvorpå tjenesten kan tjene penge. Det eneste vi har set er gratis brug af en fantastisk messaging-tjeneste, der ikke generer os med reklamer. Så lad os få at vide, hvordan du kan tjene penge med WhatsApp.

Hvordan man kan tjene penge med WhatsApp gratis?

Hvis du har bemærket, synes alle disse metoder til at tjene penge med dette program at være gratis. Så vi behøver ikke at investere penge, noget at sætte tilbage mange potentielle iværksættere, der ikke har likviditet.

Dette er den rigtige ting om applikationen, som er gratis, og som vi kan kommunikere med folk, dele affilierede links eller bloglinks i WhatsApp-grupper uden at betale noget.

Vi skal kun have penge til at betale for mobillinjen eller internettet derhjemme. Hvis vi har det, er der ingen grænser for den mængde kommunikation, vi kan lave på WhatsApp.

Denne gratis tjeneste er virksomhedens virkelige værdi.
Derefter kan vi udnytte de enkleste måder at tjene penge på, f.eks. virtualiseret indhold, linkforkorter og så videre, uden at investere penge.

Det er også rigtigt, at vi ikke skal forvente at tjene mange penge på disse gratis måder at tjene pasta på.

På den anden side, hvis vi ønsker at tjene penge mere seriøst med WhatsApp; vi bliver nødt til at investere i at skabe en mere pålidelig online tilstedeværelse, indtil vi forsøger at afslutte. Hvis det er muligt, ved at tilbyde dit eget produkt. Til dette skal du allerede investere nogle penge i at skabe en rimelig professionel hjemmeside. Desuden skal du have færdighederne til at sælge ting af høj værdi til vores potentielle kunder.

Selv om næsten alt dette kan gøres gratis, vil resultatet være langt fra at skabe.
For eksempel et professionelt e-handelswebsted; som vi bliver nødt til at betale penge for, hvis vi vil have det til at se virkelig professionelt ud.

Det gode ved dette er, at du ikke behøver store investeringer for at komme ind i verdenen af hjemmesider og onlineprodukter. Et par hundrede dollars eller kroner vil være nok til at komme i gang. Med tiden kan du selvfølgelig investere meget mere, men til at starte med kan disse beløb gøre underværker.

Tænk på, at dette ikke har noget at gøre med den gamle måde at drive forretning på, hvor man skulle ansætte titusindvis af dollars for at købe varer og leje et sted.

Bedste måder at tjene penge med WhatsApp på

Så lad os kende nogle af de bedste måder at tjene penge med WhatsApp på.

Tjen penge med din blog
Nå, med en måde at kommunikere øjeblikkeligt med vores potentielle kunder på.

I mange lande, især spansksprogede, er WhatsApp muligvis det mest anvendte beskedprogram. Det er noget, vi har på vores mobil, og som vi kigger på hele tiden.
Hvis du har et websted, der tilbyder nogle tjenester, kan du sandsynligvis drage fordel af at kommunikere med dine kunder via WhatsApp.

Tænk på forskellige måder at kommunikere med kunderne på.

Det ville være en måde at kommunikere vores nyheder med vores potentielle kunder live.

Det kan også være en måde at kontakte i live eller udskudt chat for at besvare væsentlige spørgsmål. Jeg vil anbefale at bruge WhatsApp-web, da vi kan skrive meget hurtigere og betjene flere mennesker. Du ved, at det er hurtigere at skrive med ti fingre end med to eller tre fingre.

Det vigtigste her er, at du har udviklet et godt websted om noget og har en måde at tjene penge på det. Enten gennem reklamer, produkter fra tredjepart (affiliates) eller dine produkter (ideelt).

Hvis du kan nå en kritisk masse af brugere, der bruger dette website; så kan du begynde at tjene seriøse penge, tro mig.

Viralisér indhold og linkforkortere

Hvordan virker dette?

Jo, vi finder et firma, der er specialiseret i det, såsom AdF.ly; så sender vi disse forkortede links til vores liste af følgere; og jo mere de klikker på linket, jo flere penge kan du tjene.

Dette er en måde at tjene penge på med WhatsApp, som du kan lide meget, men som selvfølgelig ikke er min favorit.

Sandheden er, at det kan virke som en smule spam. Hvorfor skulle jeg trods alt være med i en gruppe, der hele tiden sender mig links, som ikke interesserer mig? En anden ting ville være, hvis linkene var værdifulde, men det er ikke altid tilfældet.

  • Jeg mener, at der er bedre måder at tjene penge på med denne applikation.
  • Tjen penge på at promovere affilierede virksomheder med WhatsApp

Denne metode er den samme overalt:

  • Vi får et produkt eller en tjeneste, der interesserer en niche af mennesker. For eksempel noget om diæter
  • Vi tilmelder os på den tilsvarende hjemmeside i affiliate-systemet
    Og vi får det link, de har på det pågældende website
  • Vi begyndte at dele dette link på vores WhatsApp-netværk strategisk, ideelt set
  • Når nogen køber tjenesten eller produktet efter at have brugt dette link, betaler virksomheden os en provision. Nogle betaler ret massive provisioner
  • Bliv en WhatsApp-marketer

Dette er næsten ukendt i dag, men med tiden kan det godt blive en rigtig mine. Husk, at de bedste muligheder normalt opstår på markeder, der ikke er blevet udnyttet.

På trods af at de er under opbygning, kan du allerede nu se, at WhatsApp-eksperter er ansvarlige for at tilbyde en virksomhedsfremstød på deres kanaler, især i angelsaksiske kredse. Jeg forestiller mig, at det kun er et spørgsmål om tid, før dette når det latinamerikanske marked.

Tjen flere penge med WhatsApp Business

Hvis du har en virksomhed af en bestemt størrelse, kan vi dedikere en person til at administrere vores WhatsApp-profil. Det er, når du allerede har mange kunder, eller måske få, hvis vi taler om en tjeneste med betydelig merværdi.

Det bedste af det hele er, at det er en gratis app, så selv om du er en lille virksomhed eller en privatperson, kan du tjekke den ud, hvis det passer dig. Man ved jo aldrig.

 

 

35 kommentarer til “Hvordan man tjener penge med WhatsApp”

Skriv en kommentar