Hvordan man tjener penge online med Website Flipping?

At vende et websted er en meget levedygtig forretning. Som enhver anden forretning, der tjener penge, er der risici, men den har også potentiale for et fremragende afkast. De, der forstår det, ved, hvordan de kan mindske risiciene ved at vælge de rigtige websteder at købe og sælge. Website flipping kan give en pæn fortjeneste inden for en kort periode.

Inden for fast ejendom opnås afkast ved at købe en ejendom til en lav pris, renovere den og sætte den på markedet til en højere pris. Den samme fremgangsmåde anvendes i webside flipping virksomheder. Det handler om at købe websteder, der er undervurderede, og arbejde på dem for at gøre dem til top-trafikwebsteder. Og derefter sælge dem. Med website flipping tjener man ikke kun penge ved at sælge websitet, men også ved at få en månedlig indkomst. Hjemmesiden bliver ved med at generere overskud.

De følgende ti trin vil guide dig til at tjene penge med website flipping;

Find stedsegrønne nicher

Evergreen-websteder er dem, der har indhold, der forbliver relevant over tid. Sådanne websteder er skabt som svar på spørgsmål af menneskelig interesse snarere end tendenser. De dækker emner som kvinders rettigheder, dyrs rettigheder, medicin. Finansielle spørgsmål som forsikring, elektronik, kosmetisk kirurgi og andre sådanne som.

Disse emner fokuserer på erfaringer og værdier, som er meget forskellige, hvilket tiltrækker reaktioner. Det udmønter sig i høj trafik, hvilket er det første skridt til at vende i pengeskabelsesprocessen.

Arbejd på rangordningen

For at tjene hurtige penge er der mange grunde til, at man vælger at købe en hjemmeside frem for at starte en. En ekspert i website flipping vil se på, hvordan et eksisterende website fungerer; med hensyn til rangering og indtægtsskabelse; og sammenligne dette med den tid og de omkostninger, det ville tage at oprette et nyt.

Sammenligningen foretages ved at se på søgemaskinernes placering, som bestemmes ved at se, om den er placeret på de første sider i en online-søgning. Hvis et websted ikke er højt placeret, kan det gøre hele forskellen, hvis man reviderer indholdet for at inddrage aktuelle søgeord og sætninger.

Forbedring af indtægterne

Webside flipping indebærer, at man bruger tid og penge på at vende et websted til et websted, der tjener penge.

Undersøg alle muligheder for at tjene penge, f.eks. AdSense, affiliateprogrammer, direkte salg, e-handel og andre.

Få trafikken ind

Undersøg, om et websted er til stede på de sociale medier. Er der links og knapper til Facebook, YouTube og Pinterest; så browsere kan gå fra webstedet til disse knapper på de sociale medier og dele? Mange mennesker går først til de sociale medieplatforme for at gennemse personer, produkter og tjenester.

Når de finder noget interessant, vil de dele det med venner, familie og følgere. Hvilket i realiteten er at lave gratis markedsføring for et websted? Se på at bruge penge på PPC for at tiltrække trafik og øge værdien af et websted.

Overskrid ikke dine grænser

Som i enhver anden forretning må du ikke overskride dine grænser i form af tid og penge. Du kan få mest muligt ud af din tid ved at outsource. Overlad det til eksperter i website flipping at finde dine levedygtige websites. Så du kan købe og sælge for at tjene penge.

I mellemtiden skal du bruge din tid på at lære ins og outs af forretningen. Når det kommer til penge, skal du ikke investere mere, end du har råd til at tabe i website flipping. Der er ingen garanterede investeringer på trods af opadgående udsigter.

Undersøg markedet

Investorer vil finde en blanding af basale websteder og websteder af høj kvalitet til salg på markedet; i webside flipping-branchen. Målet er altid at få noget for pengene ved købet og ved transaktionen. På sælgers marked finder du websteder, som er i de indledende faser af opbygningen eller som er blevet forsømt.

Ideen er at købe dem til en lav pris, renovere dem og sælge dem for at tjene penge. Du kan finde nogle af dem på websteder til websideflipning som Flippa; du kan købe dem fra websideformidlere og individuelle sælgere.

Træf en købsbeslutning

Du bør basere din købsbeslutning om website flipping på afgørende faktorer. Den ene er trafikstatistikken, som er angivet på skærmbillederne. Disse viser den URL og de indtægter, der genereres af hjemmesiden. Sørg for, at du ikke kigger på Alexa-trafik. Hvilke er robotter, der ligner rigtige klik på analysen?

Sammenlign dette med den statistik, som en sælger giver dig. Du kan også tjekke en sælger på Google og se, om de har en historik, god eller dårlig. Du bør også finde ud af, hvorfor et websted bliver solgt. Undgå uddøende websteder, der har lidt eller intet potentiale. Som f.eks. dem, der er til download af film, oplåsning af software eller forældede eller upopulære produkter.

Udarbejdelse af en tilbudspris

Du kan afgive bud på websteder på websteder som Flippa. Systemet på dette websted vil foretage periodiske stigninger på 5 dollars, når en anden person afgiver et højere bud. Så du bliver nødt til at blive på det for at undgå at miste et bud kontinuerligt. Man kan også henvende sig til enkeltpersoner, der sætter deres hjemmesider til salg. Giv et tilbud direkte til dem eller engager hjemmesidemæglere, der arbejder mod betaling.

At vende den rundt

Det første skridt efter at have fået et websted er at arbejde på indholdet og opdatere det. Gør det aktuelt og medtag aktuelle nøgleord og sætninger, som browsere bruger til at søge efter det produkt eller den tjenesteydelse, som du sælger.

Der bør også tilføjes interessante billeder for at fange opmærksomheden og illustrere teksten. Dernæst skal du oprette tilstedeværelsen på de mest populære sociale medieplatforme, som folk ofte bruger til at foretage søgninger.

Hvis du sælger direkte, skal du oprette en betalingsgateway; der gør det muligt for kunderne at betale for køb. De bruger de mest populære muligheder, som PayPal, Visa og MasterCard.

Du kan vælge at overlade dette job til en webdesignekspert; som vil tage sig af det hele og skabe et attraktivt og brugervenligt websted.

Videresalg

Det sidste hurra med website flipping er at sælge det for at tjene penge. Når du har investeret i at gøre den mere attraktiv og tiltrække trafik, kan du gå videre og sætte den til salg. Et websted, der er højt rangeret, og som har stabil trafik, vil blive solgt for det rigtige beløb. Hvis det er et websted, der behandler spørgsmål, vil det være nok.

Hvis det er et shopping- eller affiliate-websted, vil en køber gerne se, at der er kommet penge ind, og at kundebasen er blevet udvidet.

Hvis du kan, så vent så længe som muligt på, at kundebasen bliver ved med at vokse, og at trafikken bliver ved med at stige. Du vil tjene på salg eller klik, selv om statistikkerne bliver bedre. Det giver dig en grund til at sælge for et højere beløb.

En anden måde at tiltrække en køber på er ved at tilbyde bonusser. Det kan være markedsføringsguides, plugins, gratis support, gratis filoverførsler og måske gratis hosting; hvis du har en re-sellers hostingkonto, eller hvis du allerede har betalt for året.

Skriv en kommentar