Hvordan tjener man penge online med Google AdSense?

Hvordan tjener man penge online med Google AdSense? Hvis du nogensinde har tænkt på at starte en blog, et websted eller en YouTube-kanal, har du sikkert hørt meget om Google AdSense.

Google AdSense stammer fra Google Advertising Service, der også kaldes AdWords eller Pay Per Click (PPC)-markedsføring, og er tilfældigvis den mest populære og bekvemme måde for webejere at tjene penge på deres webindhold på.

For at blive godkendt til Google AdSense skal du have en kvalitetsblog eller YouTube-kanal. Og når du har kontoindstillingerne, kan du indsætte nogle AdSense-koder, og så vises AdSense automatisk.

På denne måde får du mulighed for at tjene på de oprettede visninger og på dine læseres klik. Google tager sig af alt dette. Hvad angår dig, bør dit primære mål være at forsøge at forstærke den trafik, du har på din blog. Det vil sige, at jo mere trafik din blog får, jo mere vil du tjene fra Google AdSense.

Sidevisninger og webtrafik

Den eneste måde at tjene gode penge fra Google AdSense på er at forsøge at gøre dit publikum større.

Eller

Få flere mennesker til at besøge dit websted og, endnu vigtigere, få en god del af dem til at klikke på dine annoncer.

I gennemsnit vil omkring 1 til 10 procent af de besøgende, du får på din blog, sandsynligvis klikke på de annoncer, der er lagt op. Lad os for en sikkerheds skyld antage procentdelen til det laveste tal, 1 %. Det vil sige, at hvis din blog formår at samle 100 sidevisninger om dagen, så vil kun 1 person klikke på annoncerne.

Og hvis din Cost Per Click (CPC) er $1, for hver 100 sidevisninger, vil du kun tjene $1. Så hvis din blog eller kanal genererer 10, 000 sidevisninger om dagen, vil det omtrentlige beløb, du sandsynligvis vil tjene fra Google AdSense, være en cool $100 om dagen.

Den samme formel bruges til at beregne CPM (Cost Per Impression), som er det beløb, der betales for hver 1000 annoncevisninger.

I det tilfælde, hvor din blog kører 10000 sidevisninger om dagen, kan du tjene en CPM på 100 dollars.

Ud fra illustrationen ovenfor kan du se, hvordan trafikken påvirker det beløb, du tjener fra Google AdSense.

Oprettelse af en webejendom for at ansøge om Google AdSense

Du skal bruge en webejendom for at ansøge om Google AdSense. Det kan enten være en blog, et websted eller en YouTube-kanal.

Afhængigt af hvor godt du forstår dig på blogging, kan du vælge at starte gratis eller lægge lidt penge for at inkorporere et strejf af professionalisme.

Åbn en gratis blog med BlogSpot for at tjene penge online med Google AdSense

BlogSpot er et gratis indholdsstyrings- og blogsystem, der ejes og administreres af Google selv. Hvis du aldrig har arbejdet online, kan det være den bedste måde at starte en gratis blog med BlogSpot på. Hvis du ønsker at begynde at tjene penge online med Google AdSense.

Her er nogle ting, du skal overveje, før du åbner en gratis blog med BlogSpot:

Domænenavn

Du har brug for et domænenavn til din blog i BlogSpot. Afhængigt af hvad du planlægger at blogge om, vil det domænenavn, du vælger, bære udvidelsen “blogspot.com”. Hvis dit domænenavn f.eks. er 123456, vil webadressen til din blog være 123456.blogspot.com.

Niche

Din niche er det emne, du planlægger at blogge om. Det kan være om mode, teknologi, økonomi, berømthedsgossip eller noget andet. For at få godkendelse til Google AdSense er det også vigtigt, at du sørger for, at hvert indlæg, du skriver, har mere end 400 ord.

Skabelon

BlogSpot har tusindvis af gratis temaer, som du skal vælge imellem. Vi råder dig til at nøjes med et, der er nemt at navigere’, og responsivt nok, når det ses på telefonen og andre mobile gadgets.

Sider

For at øge dine chancer for at blive godkendt til Google AdSense; foreslår vi, at du inkluderer en side om os, kontakt og en fortrolighedspolitik på din blog.

Tjen penge online med Google AdSense fra en selvhostet WordPress-blog

Selvom du kan tilmelde dig hos WordPress.com for en gratis blog. Men den mulighed tillader ikke i øjeblikket, at man kan ansøge om Google AdSense.

Det er af denne grund, at hvis du har nogen forudgående viden om WordPress og Blogging på det hele; vi anbefaler, at du bruger et par dollars på at få et domænenavn og hosting for at åbne en selvhostet WordPress-blog. Husk på, at du ikke behøver nogen erfaring med kodning for at gøre dette.

YouTube-kanal

Den sidste mulighed, du har for at begynde at tjene penge online med Google AdSense, er at starte en YouTube-kanal. Det burde fungere, hvis du er god til at skabe og optage videoer, som YouTube-seerne kan finde nyttige eller underholdende.