Hvordan vælger man et domænenavn til en multi-niche hjemmeside?

Multi-niche-websteder er berømte, især blandt affiliate marketingfolk. Du vil måske skrive om forskellige emner og markedsføre forskellige produkter. Men hvad ville være det rigtige domænenavn til et multi-niche-websted? Er domænenavnet overhovedet vigtigt?

Dit domænenavn til et multi-niche-websted kan matche dit virksomhedsnavn, eller det kan være anderledes. Du kan bruge et værktøj som Namify’s gratis virksomhedsnavnegenerator til at få en lang liste af fængende domænenavne at vælge imellem.

Du kan bruge et målnøgleord eller bruge et unikt, brandbart navn som Google. Du skal ikke føle dig begrænset på nogen måde.

Er domænenavn til et multi-niche-websted af betydning?

Domænenavnet er kun begyndelsen af din affiliate marketingrejse. Det virkelige arbejde kommer i markedsføringen.

Når du vælger dit domænenavn, skal du huske på to ting.

  • Din målgruppe. Hvilket budskab ønsker du at formidle med dit domænenavn?
  • Søgemaskiner. Du har brug for, at søgemaskinerne forstår indholdet af dit websted, så de kan vise det til din målgruppe.

Valg af det perfekte domænenavn til et websted med flere nicher

Det perfekte domænenavn til et multi-niche-websted er kort, let at huske (fængende), let at stave og beskriver, hvad de besøgende kan forvente af dit websted.

Betyder det, at unikke mærkenavne er dårlige? Absolut ikke!
Hvis du skaber et brand, skal du bruge det navn, der passer til dit brand.

Det vigtigste for dit websted er indholdet, ikke navnet.

Både dine læsere og søgemaskinerne vil belønne dig for indhold af høj kvalitet.

Generisk domænenavn

Et generisk domænenavn er bedst til et affiliate marketingwebsted, der promoverer forskellige produkter. Hvorfor? Skalerbarhed. Det giver dig plads til at udvide din opgørelse i fremtiden.

Med hensyn til SEO (søgemaskineoptimering) kan et domænenavn med målnøgleord dukke op i søgeresultater eller SERP, når en bruger søger efter nøgleordene. Det hjælper enormt meget. Men nøgleord i dit domænenavn begrænser dine opgørelsesmuligheder.

.online-udvidelsen

Det er bedst at bruge .online-udvidelsen, når du henvender dig til det globale marked. Desuden har de fleste mennesker tillid til og forventer, at websteder slutter med .online. Tænk på en bruger, der skriver dit domænenavn og automatisk tilføjer .online-udvidelsen på sit tastatur.

Men hvis du henvender dig til et bestemt sted, skal du i stedet bruge stedets udvidelse.

Hold det kort, mindeværdigt og beskrivende

Hold det kort (15 tegn eller mindre) og enkelt. Hvilket budskab skal dit firmanavn formidle? Kan du kombinere de vigtigste søgeord, du ønsker at ranke for? Undgå bindestreger, tal og alt det, der kan forvirre dit publikum, når det skriver navnet.

Vis dit tema

Et generisk domænenavn til et websted med flere nicher er en bedre mulighed. Men du kan altid vise et tema.

For eksempel dækker howstuffworks.com forskellige emner, men domænenavnet fortæller dig, hvad du kan forvente på webstedet. Hvis du har et tema, hjælper søgemaskinerne med at forstå dit indhold og levere det til din målgruppe.

Brug en virksomhedsnavnsgenerator

Namify er en fantastisk virksomhedsnavnegenerator til at finde fængende og unikke navne til din virksomhed.

Namify genererer lister med navneideer baseret på de oplysninger, du giver. Brug sådanne værktøjer til at afveje dine muligheder og tjekke, om domænenavnet er tilgængeligt. Dette er yderst nyttigt for at spare dig tid og sætte gang i den kreativitet, der er nødvendig for at vælge det perfekte navn til din virksomhed.

Gennemfør en søgning efter varemærker

Når du har fået dit firmanavn, skal du sikre dig, at det er varemærkefrit. Især når du vælger et navn, der kan bruges som varemærke, skal du altid sørge for, at du ikke bruger et varemærket firmanavn. Tjek gennem varemærkedatabaser som USPTO Trademark Database.

Hvor vil du hoste dit websted? Vælg en hostingudbyder, der tilbyder en drag-and-drop-webside builder og tilstrækkelig båndbredde til, at dit website kan indlæses hurtigt.

Strategi for flere niche-websteder

Når du starter dit websted, vil folk ikke søge efter dit domænenavn.

Men de vil søge efter information og de produkter, du ønsker at sælge.

Så indholdsværdi er konge.

Opret kvalitet blogpost, gør søgemaskineoptimering og markedsfør dit indhold tungt.

Her er nogle tips til at få dig i gang.

Grupper dine forskellige emner i brede kategorier

Kategorier hjælper søgemaskinerne med at forstå dit indhold. Ideelt set skal du oprette en indholdsstrategi for seks måneder eller mere, der skitserer de emner, der skal dækkes i hver kategori.

Hvis du har til hensigt at drive webstedet alene, kan du starte med én kategori, men du skal have slutmålet i tankerne. Opbyg et publikum for én kategori, og gå derefter videre til den næste.

Opbygning af links

Sæt dine emner i forbindelse med hinanden for at danne emneklynger. Emneklynger vil opbygge din domæneautoritet. Jo flere emner du dækker i en kategori, jo mere virker du som en autoritet.

Gå på jagt efter backlinks (links til dit websted fra andre velrenommerede websteder). Kvalitetsbacklinks opbygger også din domæneautoritet. Det er alt sammen en del af søgemaskineoptimering. Tjek denne omfattende SEO-guide for at placere dit multi-niche-websted højt på søgemaskinerne.

Mål og følg altid dit websteds ydeevne og alle de ændringer, du foretager. Dette vil hjælpe dig med at justere din strategi og forblive konkurrencedygtig. Når alt kommer til alt, vil tingene ikke blive, som du forventer det. Men med en plan og en eksperimenterende tankegang vil du lære og vokse.

 

Skriv en kommentar