Hvordan ved du, om nogen har slået dig ihjel på Instagram?

Hvordan kan du vide, om nogen har slået dig på lydløs på Instagram? Eller en anden social medieplatform? I nutidens tidsalder svarer det, når du mute nogen på Instagram, til at undskylde dig høfligt fra dem i en samtale bare i den sociale medieverden. Dette kan også betegnes som at side-lining dig selv uden at skabe noget drama.

Så når du mute dem på Instagram, vil deres indlæg ikke blive vist i feed’et. Men det er ikke som at afskære dem, de vil kunne se dine indlæg, og med dette vil I måske kunne besøge hinandens side på ethvert socialt medie.
Men det behøver du ikke bekymre dig om, da Instagram ikke vil give dem besked om dig. Instagram vil ikke give dem besked om, at du har blokeret dem.

Tja, dette spørgsmål kan være svært at gætte. Her er listen over resultaterne, så du kan overveje dem.

Hvordan ville du vide, når nogen har mutet dig på Instagram?

Ligesom på alle andre sociale medier er der ingen entydig metode til at fortælle, om nogen har mutet dig på Instagram, eller om du har mutet en Instagram-følger. For som jeg allerede har sagt, får du som sagt ikke nogen meddelelse om det. Og de uploader heller ikke en liste over, hvem der har mutet dig og hvorfor?

Et uomtvisteligt tegn, du kan kigge efter, er, når en person, der plejede at synes godt om og kommentere dine opslag, er forsvundet. Denne pludselige stilhed kan være en ægte årsag til, at du er blevet muted.

Nu kan du kigge efter de ting for at vide, om de stadig er aktive på de sociale medier og liker andres ting. Hvis du ser dem meget aktive, kan det være et tydeligt tegn på, at de har mutet dig. Og de undgår dig også.

Ingen synlige historier

På samme måde, hvis de plejede at se dine Instagram stories dagligt vil de ikke længere få kendskab til dit story view nu, hvor de er holdt op med at se din story.

Dette kan være hovedårsagen til, at de måske har mutet dine historier, ikke kun historier, men også indlæg. De har ikke længere lyst til at se dine indlæg.

For at undgå konflikter foreslår jeg, at du spørger dem direkte, om de har mutet dig på Instagram. Denne måde er langt mere moden og forståelig.

Blokering af brugere

Mange sociale medier som Google, Twitter, Facebook og endda Instagram giver brugerne mulighed for at slå brugere fra, blokere og følge dem. Dette giver dig frihed til at kontrollere dit liv og begrænse folk.

Med dette kan du endda tage dem ud af feed’et, og for det behøver du ikke engang at unfollow eller unfriend dem alle på en gang. Dette kunne være en venlig løsning for den slags ven, der deler så mange slørede billeder af deres hunde.

Men for at du kan vide, hvem der mutter dig på Instagram, og hvem der ikke gør det. Det er lidt svært, og Instagram giver dig ikke besked, hvis det ikke sker.

 

Mute-funktionen

For et par år siden annoncerede Instagram, at de indfører en mute-funktion på deres app. Nu beskrives denne virksomhed som ” en ny unik måde at kontrollere, hvilke slags indlæg du ser”.

Ifølge administratorsiden på Instagram kan du hermed skjule alle de indlæg, du har uploadet i dit feed, fra mange konti. Og du behøver ikke at unfollow dem. Med denne form for ændring ville du gøre dit feed mere personligt om det, der er vigtigt for dig.

Sådan har nogen slået dig i døve arm på Instagram – Muligheder for sletning af lyd

Som vi har forklaret vejledende teknikere, vil vi sige, at der er tre forskellige mute-muligheder på Instagram. Som f.eks: En mute-indstilling for dine beskeder, det samme som push-notifikationer, samt for forskellige historier og indlæg.

Lad os antage, hvis nogen pludselig er holdt op med at synes godt om dine indlæg eller endda se dine Instagram stories dagligt. Men du er stadig på følgende liste.

Det betyder, at der er noget galt. Hvis de også er holdt op med at svare på dine DM’er og besvare dine videoopkald, er der også noget galt her.

For nogen ville det være så svært at vide, om nogen har mutet dem på Instagram, fordi I stadig begge to kan se hinandens opslag på Instagram og også på profilsiden.

På den måde får du besked om kommentarerne til de indlæg, som du har tagget, eller endda app-meddelelser. Nå, men på trods af det er det meget sværere at skjule dem eller endda blokere folk på Instagram.

Med hensyn til at skjule forklarer appen det således, at hvis du ikke ønsker, at de skal se dine historier, kan du helt sikkert skjule din historie for dem og derefter forhindre dem i at se noget som helst af den slags.

Med dette kan du endda lade dem se din historie i fremtiden også. På den måde vil de endda ikke engang få at vide, at du har blokeret dem på historien.

Der er en app der hedder techzillo, som ville blive lidt smart, og med denne app kan du finde ud af om de har blokeret dig på historien.

Med denne kan du se deres indlæg, profil, og hvad de har postet, men ikke historien, ikke sandt? Med muligheden for at skjule kan du stadig se personen, men du tror måske, at de er holdt op med at skrive historierne.

 

 

9 kommentarer til “Hvordan ved du, om nogen har slået dig ihjel på Instagram?”

Skriv en kommentar