Instagram – det bedste sociale medie for arkitekter

Ifølge kampagnen af kunder og analyser er det tydeligt, at arkitekter bruger sociale medier i stor udstrækning, uanset om det er til privat eller erhvervsmæssig brug. Det fremgår endvidere, at populariteten af sociale medier for arkitekter viser en opadgående kurve.
For eksempel er sociale medier med til at fremme alle de ting, som arkitekter værdsætter af hjertet. Udover dette er sociale medier også nyttige til at styrke synligheden af billeder, hvilket er en prioritet for de fleste arkitekter. Når det drejer sig om at dele tanker og diskussioner, bliver miljøet i sociale medier værdifuldt.

Hvorfor er Instagram det bedste sociale medie for arkitekter?

Fra lanceringen af Instagram er det et af de mest populære sociale medier for arkitekter, der poster indhold, der er nyttigt for folk. Men når det kommer til at bruge Instagram, sociale medier for arkitekter, kan du være i to sind. Nå, men det er på tide, at du smider dine tanker og tager imod anvendelsen af dette sociale medienetværk. Læs videre for at finde ud af, hvorfor arkitekter anser denne platform for at være nyttig for deres behov.
  • Den visuelle karakter af Instagram gør, at arkitekter og designere flokkes om platformen.
  • Det er en af de platforme, der hjælper med at markedsføre og promovere deres arbejde og idéer eller få information.
  • Mange nye arkitekter bruger dette sociale medienetværk til at finde ud af og opmuntre nye talenter, hvilket gavner fællesskabet af mennesker, der beskæftiger sig med arkitektur.
Mens du vil støde på masser af design på dette netværk, skal du finde ud af, hvordan virksomheder bruger denne platform til at dele deres arkitektoniske pragt. Under fremkomsten af denne platform kom den oprindeligt som en til nemt at dele billeder og billeder med folk omkring.
Den har dog gennemgået et hav af ændringer siden da. I dag bruger virksomheder dette netværk i stor udstrækning, men de er lige så opsatte på at købe ægte likes til deres mærker fra Stormlikes.com og nyde godt af dets popularitet. Tag et kig på årsagerne til dets fremkomst som en af de mest visuelt aktive platforme, der findes i dag.
  • Nogle af de væsentlige tilføjelser til dette netværk omfatter Stories, direkte beskeder, Instagram TV eller IGTV og reklamer, hvilket bidrager til dets effektivitet for arkitekter, der ønsker at dele via Instagram.Kvaliteten af indholdet på denne platform er også blevet radikalt forbedret i løbet af årene.
  • Sammenlignet med de nyeste kameraer på markedet er kameraet i din mobilenhed endnu mere kraftfuldt, og der er ingen måde at betvivle Instagrams bidrag til denne succes på.
  • Digtig til de billeder af høj kvalitet, du kan tage på denne platform, vil indlæggene fra dit arkitektfirma være lige så stærke, og efterbehandlingsapps giver dig mulighed for at dele dem med alle.

Tendenser, der skal bemærkes for dette sociale medie for arkitekter

Alle er klar over, hvordan arkitekter og designere har grebet Instagram an i løbet af de sidste to år. Antag, at du allerede har et websted for dit arkitektfirma. I så fald er det tid til at dykke ned i en ordentligt struktureret markedsføringsstrategi for sociale medier, hvor Instagram er den bedste fod, du kan sætte frem.
Instagram er en af de platforme for fotografier, og størstedelen af succesen her kommer fra de billeder, du vælger og poster dem ofte. Billedkvaliteten spiller en afgørende rolle, og det forstår arkitekterne til fulde, så de billeder, de samler, ikke skal samle støv.
Antag, at du har en stor samling af professionelle billeder på din harddisk. I så fald kan du autopilot Instagram i endnu et år og tænke på at vinde det rigelige indhold i stedet for at holde dig til små detaljer.
Du kan også forvente kolossal vækst, flere aktiviteter og lydhørhed på kundernes Instagram-konti uden at bekymre dig om nye kreationer, vælge hashtags til arkitekter eller skrive billedtekster.

Ubesværethed og konsistens

Det er næppe overraskende, at arkitekter elsker Instagram primært på grund af dets visuelle funktioner og giver mulighed for at sende inspirerende indhold. For startere inden for dette område er Instagram et værdifuldt netværk.
Du skal dog gøre det rigtigt for at gøre det nemt at sætte dit design i forgrunden og skabe forbindelse til kunderne. Du skal dog vide, hvordan du gør tingene korrekt for at kortlægge din succes korrekt. Udover dette skal du forblive konsekvent med din budskabsmeddelelse.
Du skal forsøge at holde dig på sporet med dine fotografier, så de ved, at det er tid til at snige sig ind på dine billeder, allerede før de kender dit navn. Du kan samle en masse opmuntrende og inspirerende billeder, hvad angår dine boligdesigns, men det er vigtigt at måle det med dit firma for at kontrollere, om det virker.
Ideen er at forblive kongruent, da folk kan have svært ved at forstå for mange historier på samme tid.

 

Instagram og dets funktioner – Sociale medier for arkitekter

Følgende er nogle af de funktioner, som arkitekter skal forstå om Instagram for at kunne bruge det som et socialt medie for arkitekter.

  • Det er et af de bedste websteder til at få inspiration fra alle vinkler. Arkitekter kan f.eks. tjekke deres konti fra ethvert sted, de ønsker, og endnu mere når de kommunikerer med kunder. Flere arkitekter bruger Instagram og finder det nemt at få levende designs fra forskellige steder, som de rejser til, eller gennem deres oplevelser i dagligdagen.
  • De potentielle kunder er mere tilbøjelige til at tjekke dit arbejde og hyre dit firma.
  • Du kan vælge nogle af billederne fra dit eksisterende projekt og vise dem til verden. Flere designere og redaktører af magasiner kigger ind på denne platform, så chancerne er, at de måske tager et kig på noget af dit arbejde.
Ting at vide

I lang tid troede mange mennesker, om professionalisme inden for arkitekturfotografering ikke fungerede på grund af de sociale medier. Det er dog det modsatte, da sociale medier gradvist ændrer arkitektfirmaernes verden. Mens du orienterer fotograferne, skal du understrege kvaliteten og behovet for at dykke ned i detaljerne for at ændre deres måde at udforske bygninger på.

Med muligheder, der stiger hver dag, vil du nyde projektet, hvor næsten hundrede billeder kan udvides i to år, hvilket giver dig mulighed for at fange hver eneste detalje på smukt vis.

Desuden giver Instagram som et socialt medienetværk også mulighed for at udforske og dele idéer ud over et bestemt design. Hvis du ejer et arkitektfirma og allerede er på Instagram, er der ingen grund til at føle sig modløs, hvis du kun har nogle få billeder.

 

2 kommentarer til “Instagram – det bedste sociale medie for arkitekter”

Skriv en kommentar