Instagram SEO og hashtags

Er du interesseret eller Instagram SEO? Hvad bruger du til at finde Instagram hashtags i dit feed? Hashtag-app? Instagram-ordbog? Cryptocatcher? Instagram Viewer Counter?

Det kunne være svaret på netop dette spørgsmål! Lad os komme i gang:
Før du foretager ændringer i dit Instagram-indhold, er det værd at teste kvaliteten af dit indhold: Se, hvordan Instagram bestemmer engagementet.

Der findes berygtede tjenester, der lover at manipulere Instagram-tekster og kommentarer. Disse tjenester inkluderer normalt en bot i din kommentar eller billedtekstfølgere feed for at øge dit engagement. Desværre er denne teknik uetisk.
Pikdo er et onlineværktøj, der er den bedste måde at hjælpe dig med at finde Instagram-brugere, der engagerer sig i dit arbejde.

Opret en liste over Instagram hashtags, som du ønsker at finde på dine indlæg, og servér kommentarer til de brugere, der står over for hashtagsene. Du ender midt i en liste over hashtags, som du kan bruge til at opdage opmærksomhedssøgende eller unfollow-brugere. Praktisk, ikke?

Send privatlivsfokuserede Instagram-kommentarer til de brugere, du ønsker at holde samtalen i gang. Det er bedst at nærme sig engagement privat.

Et par tips til Instagram SEO og et privat engagement


Find Instagram hashtags, som dine følgere tilsyneladende er ligeglade med. Kør derefter en offentlig Instagram-søgning for at se, om hashtagget stadig bliver brugt eller får et anstændigt engagement.

Hvordan finder du de hashtags, som dine følgere ikke synes at bruge? Svaret er det hashtag-gitter, som dine følgere bruger.

Hvis du vil se, hvilke hashtags dine følgere sandsynligvis tweeter, skal du tilføje deres profilnavne i et hashtaggitter.
Tilføj derefter ordet “may” foran deres brugernavn i en lodret linje, og du får hashtaggitterfilteret, som du kan bruge til at finde relevante hashtags.

Hvordan bruger du gitteret? Det er en liste over Instagram-hashtags, som du kan få plads til på en lodret tekstlinje i din kommentar. Se for eksempel, hvordan du fastgør en kommentar på Instagram.

Tag et kig på dit kommentarsgitter, og find ud af, hvilke hashtag-grupper dine følgere ikke bruger. Ret smart, ikke sandt?

Hvem skal bestemme, hvornår du poster dit indhold og til hvilke platforme?

For de fleste mennesker er det dig. Men med de rette indstillinger kan du bestemme, hvornår du poster på en måde, der giver dig mere kontrol over dit digitale liv.

Som f.eks. at indstille dit brugernavn til noget, der er mere personligt og lettere at huske.

Eller måske skal dit brugernavn være noget, du gerne vil skrive i din bio, f.eks. “Bethany🍕🍰🍕”. Eller måske skal du gøre dit fulde navn til den sidste del af dine hashtags, så folk nemmere kan finde dig på søgeresultatsiden.

Da vores kernepublikum ikke kigger på den lange liste af privatlivsindstillinger, når de først opretter en Instagram-profil, anbefaler jeg også, at du bruger de fire Instagram-søgefiltre, som jeg linkede til ovenfor, til at finjustere din profil og dit profilbillede for at maksimere opdagelsesmulighederne.

Er det et krav at bruge Instagram-hashtags for at få en Instagram-konto og Instagram SEO til at vokse?

Sandsynligvis ikke. Men på lang sigt er det utvivlsomt en god idé at bruge dem strategisk.

Er du klar til et par “nul-cifre”? Det er de mindste af Instagram SEO-tips, men de er helt nødvendige. Du må ikke snyde!

Den vigtigste regel at huske, når du skal dyrke en Instagram-tilstedeværelse ud over Instagram selv, er den samme som med alle andre sociale medieplatforme: Indhold har en plads på Instagram.

Hvis indholdet er fremragende, er der en freemium-mulighed. Hvis indholdet er fantastisk, er der en betalingsmulighed. Hvis indholdet er et mesterværk, er der en platin-mulighed.

Ingen kan betale dig for at skabe fremragende indhold (så lad være med at forsøge!). Takket være Mediums algoritme lykkes det ikke mange indholdsskabere at få deres halskæder til at vokse på platformen. Men hvis du nagler din base fast og holder den ren og bæredygtig, vil væksten komme helt naturligt.

Bæredygtige konti kan eller kan ikke være rentable afhængigt af de indlæg, de deler, og antallet af følgere, de har.

Bæredygtige Instagram-konti deler nogle gange en konstant strøm af indhold, da kvaliteten af deres indhold passer til deres niche og engagementniveau. Men i det store og hele poster de fleste af dem kun en eller to gange om ugen.

Derudover har ikke-bæredygtige konti en tendens til at dele indhold af høj kvalitet på en mere sporadisk basis. Oftest foretrækker de at fokusere på at engagere deres publikum med indhold, som de elsker.

 

10 kommentarer til “Instagram SEO og hashtags”

Skriv en kommentar