Principper for indholdsmarkedsføringsstrategier

Indhold er hjørnestenen i forskellige metoder, herunder søgemaskineoptimering (SEO), e-mailmarketing og sociale medier. De grundlæggende principper for content marketing er anført nedenfor for en effektiv content marketing-strategi og -proces for en organisation. Fordi content marketing er bredt og tværfagligt, er det ikke let at udpege et enkelt sæt tilgange, der er afgørende for en kampagnes succes.

1. Indholdsstrategi dokumenteret


Organisationer bør først opbygge en content marketing playbook for at hjælpe dem på vej – en playbook giver også konsistens, og den er også afgørende for at guide virksomheden til content marketing forretningsresultater. Lad os med det i baghovedet se på de fem essentielle elementer, der skal indgå i din playbook.

2. Brugerfokuseret perspektiv

Et af de essentielle principper i en god markedsføringsstrategi er at sikre, at informationen er målgruppeorienteret, hvilket betyder, at du først skal identificere, hvordan det stykke indhold er afgørende for slutbrugeren. For at producere et stykke information, der er værdifuldt og relevant for brugeren, skal man først opdage triggere ved hjælp af subjektiv søgeordsresearch.

Dernæst er det, hvordan et brands indhold kan hjælpe. Det er f.eks. hensigtsmæssigt og nyttigt for den målgruppe, der ønsker, at deres børn skal have gode spisevaner, at oprette en interaktiv måltidsplanlægger, så de kan planlægge måltider en uge i forvejen.

3. Indholdsmarkedsføringsmestre på indersiden

Nøglen til at producere indhold af høj kvalitet er at finde fremragende indholdsmestre ved at udvælge personer, der føler sig mest trygge ved dine varer og støtter dine strategier for indholdsmarkedsføring. Efter at have identificeret indholdsmestre skal virksomheder forudse eventuelle potentielle indsigelser, specifikke problemer eller hindringer, da nogle kan være tøvende over for at hjælpe med indholdsudvikling.

For at overvinde tvivlen skal du forestille dig, hvordan succes kan se ud for de enkelte indholdsmestre og overtale dem til at deltage i virksomheden på indholdsproduktionsrejsen. Et par sociale applikationer som Instagram, TikTok, Twitter er ved at dukke op for at finde mere vejledning vedrørende indholdsmarkedsføringsmestre til at få følgere, købe flere TikTok likes og engagere sig med tweets.

4. Tilgængeligheden af brugercentreret indhold

Indholdsstykker skal være relevante for brugeren og gennem hele køberrejsen, som beskrevet tidligere i punktet “User-first Mentality”.

Når en virksomhed skaber flere typer indhold, appellerer den til kunderne på forskellige stadier af købers tragt. Selv om det kan være for tidligt at fremvise casestudier eller forklaringsvideoer i dybden i bevidsthedsfasen, kan det være gavnligt, hvis det er direkte rettet mod eller udvælgelsesfaser i købsrejsen. Det er også afgørende at være bekendt med og forstå de forskellige indholdsaktiver, der fungerer godt i de forskellige faser af købsrejsen.

5. Udgiv regelmæssigt indhold af høj kvalitet

Regelmæssig udgivelse af indhold af høj kvalitet holder ikke blot kunderne informeret om virksomhedens nyeste nyheder og kampagner. Det minder også folk om, at virksomheden stadig er i drift og klar til at modtage ordrer.

Man bør dog altid erkende behovet for at udvikle en rutine, fordi brugerne ved, hvornår de kan vende tilbage til siden for at få nyt indhold. Pavlov-teorien foreslår, at et brand kan gøre dette ved at rammesætte og programmere brugerens forventninger.

6. Tildeling af investeringsafkast

Enhver marketingmedarbejder bør være opmærksom på, at ikke alle KPI’er er signifikante. Uanset hvor fantastisk den får dig til at se ud for andre, er en måling ikke værdifuld, hvis den ikke kan hjælpe dig; analysere din præstation på en måde, der guider den fremtidige strategi.

Forfængelige målinger er et godt eksempel. Når det gælder sociale medier, analyser, målinger osv. bruger mange websteder det til at lære og opnå fordele. Trollishly er en af de få bedste tjenesteudbydere, med forskellige sociale medier fordele og pakker.

7. Udsend over OSEP-kanalerne

OSEP-akronym for Owned, Shared, Earned og Paid media vil være et fremragende værktøj til at lægge en strategi for, hvordan en virksomhed kan bruge forskellige medieformer til at gennemføre en integreret kampagne og nå virksomhedens mål.

Fordi publikum forbruger materiale på tværs af flere platforme, er det afgørende at lægge en strategi via en OSEP-rejse. Til at begynde med skal du identificere og liste de forskellige OSEP-kanaler og deres fordele, herunder ulemperne.

 

 

191 kommentarer til “Principper for indholdsmarkedsføringsstrategier”

Skriv en kommentar