Tendenser inden for billedredigering på Instagram i 2021

Det er på tide at opgradere dine indholdsmarkedsføringstrends for 2020 og udnytte Instagram bedst muligt. Den sociale medieplatform til deling af billeder kan give gode forretninger til dine brands og gøre dig til en berømt influencer eller offentlig person. Næsten alle digitale marketingbureauer i verden udnytter Instagrams styrke, men kun få kan poste friske billeder på deres IG-håndtag. Instagram-fotos er ikke nogle tilfældige billeder, som du klikker på og poster tankeløst.

Du skal tilføje nogle detaljer til disse billeder og redigere dem på en bestemt måde, før du poster dem. I 2020 er nogle seje Instagram-fotoredigeringstrends ved at blive populære blandt Instagrammerne. De stærkt filtrerede og firkantede beskårne billeder er blevet erstattet af stilfulde og futuristiske billeder.

I år kan dit originale foto miste de gennemsnitlige Instagram-brugeres interesse og hurtigt blive en kliché. Du er nødt til at tilføje nogle nye fotoredigeringsevner og bruge lidt mere tid på appen hver dag.

Her er de fem nyeste Instagram-fotoredigeringstrends for 2021:


Den Throwback Selfie

Størstedelen af de mennesker, der beskæftiger sig med Instagram i begyndelsen af 2020, har været isoleret i deres hjem. Mens alle er hjemme, er der ikke mange, der har nogen til at fotografere deres udseende. Derfor har denne nye coronavirus-pandemi givet en ukarakteristisk stigning i antallet af selfies, der bliver lagt ud på Instagram.

For at klikke på et opsigtsvækkende selfie med en spændende baggrund behøver du ikke at iscenesætte dit fotoshoot. Millennials er tilbage til at bruge den ydmyge spejl-selfie og gør deres billeder mere naturlige og intime end iscenesatte. Du kan begynde at tage dine selvportrætter uden stativ.

Disse throwback-selfies er nu en ny måde for detailbrands at køre deres forårskampagner på. Modebrands beder deres modeller om at klikke selfies derhjemme, mens de bærer deres tøj og ifører sig lo-fi-looks. Hvis du vil have et ægte throwback-selfie, skal du forbedre billedets kornighed og give det en filmlignende fornemmelse. Du kan også bruge værktøjer til fotoredigering, der kan tilføje subtile lyslækageeffekter og støv til dine selfies.

Det lodrette skud

I 2010 tillod Instagram kun firkantede billeder. Ti år siden da har Instagram sænket sine begrænsninger på billedformater. Det seneste trendende billedformat på Instagram er det lodrette skud. Lodrette billeder har taget opmærksomheden til sig ved at give mere effekt til dine billeder og fylde det maksimale skærmareal op.

Disse billeder skrotter distraktioner og giver dig frihed til at ændre indramningen og sammensætningen af billederne. Du behøver ikke længere at beskære dine billeder, og dette lange vertikale format er bedst til at skabe fordybende naturfotos og betydningsfulde modeportfolier. Teknisk set skal de lodrette billeder på Instagram have et format på 4:5 med maksimale dimensioner på 1080 x 1350 pixels.

Det maksimalistiske madfoto

For et par år siden var billeder af fødevarer på Instagram ret raffinerede og stilrene. Nu har folk mistet deres trang til de perfekte madfotos. I dag er den nye æstetik af madfotos mere rodet og levende. De perfekt anrettede madbilleder er erstattet af et nærbillede af serverede madplader, som er både dynamiske og tiltalende for seerne.

Når du indfanger det maksimale skærmareal med forstørrede billeder af mad, ser de godt nok ud til at stille seernes sult. Hvis du vil have maksimalistiske madfotos, skal du tilføje høj mætning og høj kontrast til dine madbilleder, så de får et levende og skarpt udseende.

Neon-effekten

En relativt ny trend på Instagram kommer fra et retrokick af neonlys. Den lysende glødende fornemmelse af dine Instagram-billeder fanger seernes opmærksomhed, når de scroller gennem snesevis af billeder hver dag. Hvis dit billede er badet i neonlys, skildrer det en energisk stemning og skaber en radioaktiv og livlig essens. Neon-effekten passer godt til fitness-fotoshoots og bruges også populært til dramatiske portrætter og filmiske optagelser.

Hvis du vil aktivere neon-effekten på dine Instagram-fotos, skal du opsætte blå og lyserøde lys på hver side af dit billede, inden du tager billedet. Du kan også bruge fotoredigeringsapps, der tilbyder en række farverige neonfiltre.

Det blinkende øjebliksbillede

Instagram er også et fællesskab af mennesker, der søger popularitet som influencers. Disse brugere eksperimenterer med forskellige måder at dele deres indlæg på og være mere ægte end falske. Flash-on-fotos hjælper dig med at vise din autentiske side frem. De fremlægger også en eksperimenterende version af dine billeder.

Ved at bruge blitzeffekterne får du nogle billeder med høj fokus og skarpe billeder. Disse fotos er dog mindre polerede, men mere rå. Derfor skal du tilføje mere korn og teksturer, mens du redigerer disse billeder. For at skabe gode fotos med blitz kan du efterligne dine gamle engangskameraers blitzeffekt ved at bruge lommelygten på dine smartphones.

 

771 kommentarer til “Tendenser inden for billedredigering på Instagram i 2021”