Tips til, hvordan mærker kan bruge TikTok i deres markedsføring

Hvordan kan brands bruge TikTok? Her har vi listet 8 måder, som alle brands kan bruge TikTok i deres markedsføring. Tiktok, den første platform, der introducerede konceptet “Micro Video”, har afdelinger i mere end 150 lande og har over 1 million brugere, hvilket ikke er et lille antal.

Dens publikum kan bruges som kunder. Platformen kan bruges som en reklametavle, der kan ses af tusindvis af mennesker hvert minut. Hvis du henviser til den seneste markedsføringsrapport, vil du opdage, at 81 % af de amerikanske virksomheder annoncerer online.

Derfor er TikTok en stor platform for markedsføring.
Men det mest modstridende er, at ikke mange brands bruger TikTok til reklamer, og at de for det meste foretrækker YouTube og indholdsskabere på det som deres brandambassadører. Men hvis du ønsker at udvikle din virksomhed med denne sociale medieplatform, vil du ikke fortryde at læse dette.

Her vil vi diskutere nogle praktiske og let eksekverbare måder at diskutere, hvordan brands kan bruge TikTok til at reklamere for deres brands.

Hvordan kan mærker bruge TikTok i deres markedsføring

1. Opret din egen kanal

Opret din kanal, og du kan hurtigt poste de nye produkter, funktioner eller andre kvalitetsvideoer. Det gør det anderledes end andre produkter i det pågældende sortiment på din kanal og tiltrækker kunder til dig.

Du skal angive dit online E-handelswebsted link i beskrivelsen. Det hjælper kunderne kan nemt omdirigere til dit websted, hvilket vil hjælpe dig med at få mere overskud.

2. Sponsorater

Du kan vælge en kendt personlighed i Tiktok. Hvis du har et højt budget, kan måske en skuespiller eller skuespillerinde promovere dit produkt på kanalen.

Alt du behøver at gøre er at hyre en berømt person med en afkald på ansigtsværdi og promovere dit produkt. Denne berømte personlighed vil skabe en pålidelig forbindelse mellem mærket og kunderne.

Men da platformen er Tiktok, vil det være den bedste overvejelse for dig at vælge en berømt eller førende TikTok-stjerne. Betal Tiktokeren, som pr. leads, hvilket vil tvinge dem til at gøre det bedste af deres evner for at sælge dette produkt.

3. Tiktok-annoncer

En anden måde at fremme dit produkt på er ved hjælp af Tiktok Ads. Ligesom Google-annoncer kan du også sende dine annoncer på TikTok, som millioner af brugere bruger. Hvis 50 procent af dem bliver dine kunder, kan du beregne din fortjeneste.

Denne lille investering kan ændre den faldende salgskurve til en himmelflugt. Noget, der bør bemærkes her, er, at du skal sørge for at gøre din annonce interaktiv.

Brugeren får kun få sekunder til at se den; du skal gøre den iøjnefaldende, og når du er færdig med den, skal du gøre dig klar til at tælle de grønne blade.

4. Underhold publikum

Du kan også lave noget underholdende indhold eller kan organisere en konkurrence eller noget lignende. Den centrale idé bag dette er at engagere publikum med dit indhold og din kanal.

At vinde folks hjerter er nøglen. Igen skal du sørge for, at det produkt eller det mærke, du sælger, skal være top-notched.

Som vist i reklamen kan du ellers også blive “Spammer of Tiktok”, ellers kan du også blive “Spammer of Tiktok”. Du og dit brand skal være gennemsigtige og give dit publikum en god og værdsat service.

5. Det sponsorerede hashtag

Før du begynder at sælge dit produkt, skal du have et godt, stort og engagerende publikum, der konstant følger dit brand eller dig. Til dette formål kan du starte en Hashtag-udfordring, hvorunder du inviterer en berømt TikTok-stjerne til at promovere det og lave en Micro-video om det.

Det vil være med til at fremme hashtagget, og hashtagget vil også komme frem i lyset, hvor den gennemsnitlige bruger vil få kendskab til det. Hvilket i sidste ende vil danne et stort engagerende publikum, og det kan nemt blive dine fremtidige kunder.

6. At vælge en influencers

At vælge en influencer er en metode, der igen involverer den førende TikTok til at sælge dit produkt, og den bedste metode til dette kan være en langsigtet aftale. Du kan sponsorere deres 2-3 videoer og sørge for, at de er trending på platformen.

Nu er det at vælge en influencer igen ikke en nem aftale. Du skal kigge efter den TikTok-stjerne, som er den bedste inden for den kategori af dine produkter. Og hold også øje med, at de ikke må have nogen kontroversiel baggrund. Da en TikTok-stjernes ansigt repræsenterer dit brand og let kan påvirke dit salg og virksomhedens vækst.

7. Oprettelse af annoncekampagner

Tiktok giver dig også mulighed for at være vært for en annoncekampagne ligesom Google. Til dette kan du oprette en annoncekonto til Tiktok. Der kan du vælge forskellige typer af annoncer. Vælg den, der passer til dig.

Nu kan du skyde en annonce, eller det kan være en lille præsentation. Videoerne på Tiktok har en mikrostørrelse, så sørg for at vise alle de relevante og vigtige oplysninger, som du mener kan øge dit salg. Du kan også vælge en influencer i annoncen og kombinere en anden form for markedsføring for at øge leads.

 

8. Udtryk dit brand

En anden måde, som brands kan bruge TikTok på, er “Express The Brand”. Et vigtigt skridt, tip eller hack, kan man sige. De potentielle kunder skal vide, hvad du sælger.

Publikum skal være klar over, at dit brand eller dine produkter er “mest værdi for pengene, og at de kan stole på dem. De bør ikke være forvirrede over, om det vil være en klog løsning at købe dit mærke eller ej? Denne følelse af klarhed kan dannes ved hjælp af din kontos Bio.

Bio hjælper dig med at præsentere din service, din mærketype, dine produkter og vigtigst af alt med at definere dig. Så husk på, at mens du skriver din Bio, skal du gøre den enkel, kort og informativ, ingen grund til at vise dit ordforråd, som de fleste af mærket gør.

 

 

10 kommentarer til “Tips til, hvordan mærker kan bruge TikTok i deres markedsføring”

Skriv en kommentar