Værktøjer til indholdsmarkedsføring, som du skal have

Værktøjer til indholdsmarkedsføring er designet til at hjælpe dig med at tage din markedsføringskampagne til det næste niveau. Det er værktøjer, der kan hjælpe dig med at eksponere dit brand over for mange potentielle kunder. Hvis du har de nødvendige markedsføringsværktøjer, kan det helt sikkert hjælpe dig med at få arbejdet gjort hurtigere og mere effektivt.

Hvorfor har du brug for værktøjer til indholdsmarkedsføring?

Blog ejere føler indholdsmarkedsføring som en svær opgave. Kuratering af passende indhold vil hjælpe dig med at fastholde eksisterende og tiltrække nye kunder til dit websted. Du kan bruge disse værktøjer til at forbedre din indholdsmarkedsføringsindsats, herunder:

indholdsoprettelse,
optimering,
organisering,
distribution og
og mange flere.

Det interessante er, at værktøjer til indholdsmarkedsføring kan hjælpe dig med at komme i kontakt med potentielle kunder.

Ligesom markedsføring af ethvert produkt er indholdsmarkedsføring også en kunst. Selv om du giver det bedste indhold, skal du tage hjælp fra værktøjerne for at finpudse dit indhold. Få det også til at se både attraktivt og informativt ud.

Vanskeligheder ved at vælge værktøjer til indholdsmarkedsføring

Nye websiteejere har ingen anelse om, hvilket værktøj de skal vælge.
Det er nemt, hvis man kender den rigtige tilgang og især til at vælge det rigtige værktøj til content marketing. Det er svært, da der er masser af værktøjer til rådighed på markedet til gratis og betalte muligheder.

Du føler dig træt af at brainstorme om de bedste værktøjer, der findes i massevis på markedet.
Efter at have undersøgt og fundet mange statistikker anbefaler jeg disse indholdsmarkedsføringsværktøjer til din gennemlæsning.

Planlæg dit søgeord med Google Keyword Planner

Google tilbyder den bedste søgeordsplanner. De fleste af publikum bruger Google som deres primære søgemaskine. Derfor skal du bruge Google Keyword Planner til at gøre brug af det bedste søgeord i din artikel. Giv dit bedste hver gang, når du skriver indhold. Men husk, at nøgleord spiller en afgørende rolle for at skubbe dit indhold til tops.

Når du har besluttet dit indhold, skal du derfor bruge søgeordsplanlæggeren til at vælge det bedste søgeord; inviter flere besøgende til dit websted.
Google søgeordsplanner vil hjælpe dig med at opdage rentable søgeord, der vil sætte skub i din virksomhed.

Værktøjet er et must, hvis du ønsker at finde de nøgleord, der er relevante for din virksomhed.
Hvis du laver lokal SEO, skal du bruge dette værktøj til at finde lokale søgeord, der kan føre potentielle kunder til dit websted.

Du kan endda bruge det til at spionere de søgeord, som dine konkurrenter bruger til at overgå dig.

Generer emne med Soovle

Hvis du ikke er sikker på at vælge emne, skal du bruge Soovle. Dette værktøj vil spille rollen som en søgemaskine for søgemaskiner. Det trækker data fra Yahoo, Amazon, Wikipedia, Bing, Answers, YouTube og Google.

Du kan få maksimale søgeord, der bruges af søgende, fra dette værktøj. Det foreslås at vælge long tail keyword, så indsnævringen af dit websted bliver naturlig.

Opret idé med HubSpot

Alternativt, når du ikke får nogen idé om at oprette en blog, skal du bruge HubSpot. Det vil hjælpe dig med planerne for din blog.

Du kan skrive enkelte ord, der kommer i dit hoved. Vid, hvilke emner der vil passe til temaet som kunde, markedsføring osv.

I første omgang kan du skrive få indlæg om din idé. Men senere skal du kende de relevante emner, der vil holde flowet til at fortsætte din blog.

Efter at have sat forventningen i læserens sind, er det vigtigt at give kvalitetsindhold.
Du kan bruge dette værktøj til at vælge den trending idé om din blog og præsentere relevant indhold.

HubSpot’s Marketing Grader

Dette gratis værktøj vil give dig nyttige råd om, hvordan du kan forbedre flere aspekter af dine websteder.

Det analyserer over 30 forskellige faktorer, der kan forbedre din hjemmesides ydeevne og markedsføringsindsats.

Med den indsigt, som dette værktøj giver, vil din synlighed helt sikkert stige online.

HubSpot’s Marketing Grader er et uundværligt værktøj for dig, hvis du ønsker at booste din markedsføringskampagne såsom leadgenerering, sociale medier, blogging og mobil markedsføring.

Q&A – Quora

Når du har besluttet dig for en idé, et emne og et nøgleord, skal du gøre brug af Quora for at forstå det grundlæggende indhold. Du kan søge efter dit emne ved hjælp af dette værktøj for at få svar fra eksperter. Dette er et spørgsmål-og-svar-værktøj, som vil give dig flere relaterede svar.

Brug indstillingen “flere relaterede spørgsmål” for at se flere spørgsmål relateret til dit emne. Det er altid godt at skrive indhold efter at have stillet flere spørgsmål til dig selv. Antag, hvilke spørgsmål der vil dreje sig i læsernes sind ved hjælp af Quora. Du kan også finde svar og bruge det til at skrive dit indhold.

Indholdskurator – Scoop.it

Den bedste indholdskurator. Når du har forstået indholdsflowet og strukturen, kan du bruge dette værktøj til at kuratere dit indhold. Scoop.it giver dig mulighed for at kuratere, opdage og offentliggøre indhold. Det hjælper dig med at opnå synlighed blandt dine følgere. #1 værktøj til indholdskuratering er “Scoop.it” søg ikke efter noget andet.

Læsbarhedstjek – Hemingway-app

Det er tid til at skrive og redigere dit indhold. Husk, at dit publikum måske ikke er på udkig efter det store sprog, men forståeligt engelsk. Hvilket betyder, at du skal skrive dit indhold på et enkelt og letlæseligt engelsk.

Hemingway-appen giver dig mulighed for at kende sværhedsgraden af dit indhold. Den vil lade dig vide, hvor svære dine sætninger er. Den vil også give karakterniveauet for dit indhold. Når den viser grad 6, betyder det, at en elev i sjette klasse kan forstå dit indhold.

Det er fremragende at opretholde et læsbarhedsniveau på 7. klasse. Du må ikke gøre det meget barnligt samtidig med, at det ikke er meget svært at læse. Enhver forfatter skal bruge Hemingway-appen.

Engelsk korrektur – Grammarly

Forskellen mellem Hemingway og Grammarly er, at førstnævnte hjælper med at kende læsbarhedsniveauet.

Sidstnævnte retter alle grammatiske fejl, herunder tegnsætning, stavning, sætningsstruktur, stil osv.

Selv elever i femte klasse kender til grammatik og kan derfor skrive fejlfrit indhold.

Plagiatskontrol – Copyscape

Nu er dit indhold klar til at blive læst, og du har offentliggjort det, og tingene går godt. Men der er en hage; hvis du ikke er opmærksom på, hvem der kopierer dit indhold, så vil alle dine anstrengelser gå i vasken. Alligevel vil dit indhold komme på toplisten i søgemaskinen, men på en anden webside.

Brug Copyscape-værktøjet til at advare dig, når nogen stjæler dit indhold. Det vil tage tid for Google at straffe stjæleren. I den tid vil du miste din trafik. Derfor skal du bruge dette værktøj til at fange tyven og beskytte din troværdighed hurtigt.

Markedsfører for sociale medier Buffer

Når du har lagt alle dine kræfter i at udarbejde indhold uden plagiat, er det nu tid til at markedsføre dit indhold.

Buffer hjælper dig med at dele dit indhold på alle sociale medieplatforme. Ikke kun har det delt på tværs af populære sociale medieplatform, men over 15 platforme. Dit indhold vil være tilgængeligt for alle individer. Lyder godt, ikke? Ja, markedsføring er så nemt med Buffer.

Buffer er et fantastisk værktøj til indholdsmarkedsføring, der er designet til at hjælpe dig med at opnå en hurtig arbejdsgang på de sociale medier. Værktøjet giver dig mulighed for at overvåge, administrere og spore alle dine konti på de sociale medier ét sted.

Buffer kan hjælpe dig med at holde styr på tingene, mens dine konti tiltrækker flere følgere og potentielle kunder.

Du kan bruge Buffer til at planlægge og dele overbevisende indhold på forskellige konti på sociale medier.

Den har analyser, der viser, hvordan dine indlæg klarer sig baseret på engagement.

Feedly

Dette er et vigtigt værktøj, der kan hjælpe dig med at opdage og dele det performante indhold online.

I denne information kan deling af godt indhold hjælpe med at tiltrække potentielle kunder til dine produkter.

Feedly giver dig mulighed for at indsamle, organisere og personliggøre kvalitetsindhold fra internettet for nem adgang og distribution.

Værktøjet søger på internettet efter godt indhold baseret på de oplysninger, du har givet.
Det er et af de bedste steder, hvor du kan finde trendende indhold, der vil gavne dine kunder. Feedly kan hjælpe dig med at være på forkant med den næste store ting i din branche.

Outbrain

 

Dette er et effektivt værktøj til at finde indhold og idéer, der hjælper dig med at få adgang til engagerende indhold til dine målgrupper.

Mange virksomheder og udgivere bruger Outbrain til at forbedre deres præstationer.
Det er et af de bedste værktøjer til indholdsmarkedsføring, du kan indføre for at øge engagementet på dit websted. Du kan bruge det til at tiltrække flere læsere til din blog, dine artikler og dit videoindhold.

MailChimp

MailChimp hjælper dig med at optimere dine e-mailmarketingkampagner for at nå ud til flere potentielle kunder.

Værktøjet giver dig mulighed for at oprette og planlægge engagerende e-mail og distribuere den til folk på din liste.

Det hjælper med at reducere stress ved manuelt at sende e-mail til mange mennesker.
Når du har alle dine kontakter, kan du importere dem til MailChimp og sende din e-mail til hele listen.

Du kan bruge MailChimp-tjenesten til at geninddrage abonnenter, som ikke har reageret på din tidligere e-mail.

Tweriod

Tweriod er et fantastisk værktøj, som du kan bruge til dine indlæg på de sociale medier.

Dette værktøj bruger prædiktiv analyseteknik til at vise dig det passende tidspunkt at tweete.
For at få bedre resultater af dine indlæg på de sociale medier skal du offentliggøre dit indhold på det rigtige tidspunkt.

Tweriod giver dig de bedste dage og tidspunkter til at planlægge nye indlæg på de sociale medier.

PRWeb

PRWeb er et unikt værktøj, som du kan bruge til at oprette og distribuere optimerede pressemeddelelser for at opnå gode resultater.

Det bedste er, at værktøjet giver dig mulighed for at spore din pressemeddelelses præstation.

Det har skabeloner til pressemeddelelser og responsivt design, der vil forbedre din søgemaskineoptimeringspræstation.

PRWeb integrerer muligheder for social deling, videoer og billeder for at gøre din pressemeddelelse til en succes.

Den har flere ressourcer som f.eks. artikler, webinarer, white papers og how-to-tips. Alle disse vil være værdifulde for dig.

 

Evernote

Evernote er et solidt onlineprogram til at tage noter, som du kan bruge til at styrke din indholdsmarkedsføring.

Værktøjet har flere avancerede funktioner til administration af noter, som vil forbedre din arbejdsgang.

Evernote giver brugerne mulighed for at gemme PDF-filer, billeder og vedligeholde links.

Virksomhedsejere kan bruge dette værktøj til at administrere et projekt og få adgang til oplysninger om medarbejdere uden at gemme flere filer.

Evernote har en unik funktion, der giver dig mulighed for at tagge og organisere noter i forskellige notesbøger.

IFTTT

Dette automatiseringsværktøj vil hjælpe dig med at forbinde dig til forskellige tjenester og gøre det muligt for dig at udføre opgaver automatisk.

IFTTT vil hjælpe dig med at fuldføre en opgave, når den opfylder en betingelse. Det vil give dig mulighed for at forbinde dine apps, enheder eller tjenester og få dem til at interagere med hinanden.

Værktøjet er en tidsbesparelse i forbindelse med håndtering af forskellige opgaver. Uanset dit erhverv eller din aktivitet. Du kan bruge dette værktøj til at supergøre din tid og øge produktiviteten.

GIMP

GIMP er et open source-projekt, som du kan bruge til at skabe attraktiv grafik fra bunden.
Det har funktioner, der giver dig mulighed for at forbedre og retouchere dine digitale fotos.

Du kan bruge det til at fjerne baggrunde fra fotos og indføre noget bedre på baggrunden.

Du kan bruge GIMP i de fleste styresystemer. Det har et stærkt fællesskab, der hjælper dig, hvis du støder på problemer.

GIMP har trinvise videovejledninger, der hjælper begyndere med at lære at bruge det.

UberFlip

UberFlip er et af de mest kendte værktøjer til indholdsmarkedsføring til at ændre PDF-indhold til en rig oplevelse.

Dette værktøj identificerer automatisk de enheder, som dine læsere bruger til at se dit indhold. Desuden optimerer det derefter oplevelsen for dem.

Det er et perfekt værktøj, du brugte til at vise indhold som e-bøger, magasiner, præsentationer og nyhedsbreve.

Contently

Dette er et professionelt netværk til indholdsmarkedsføring, der hjælper dig med at optimere din indholdsproces.

Contently forbinder brands med freelancere, der er specialiseret i at skabe kvalitetsindhold.
Brands kan bruge Contently til at finde indholdsideer, der vil gavne deres forretning.

Contently har flere forfattere, videografer, illustratorer, designere og fotografer, der kan arbejde på dine projekter.

Visual.ly

Du kan bruge denne platform til at skabe professionelt visuelt indhold til dine markedsføringskampagner.

I disse dage har visuelt indhold hjulpet virksomheder til at øge produktiviteten.
Du kan dette værktøj til at producere videoer, e-bøger, infografikker, præsentationer og rapporter af høj kvalitet.

 

 

 

9 kommentarer til “Værktøjer til indholdsmarkedsføring, som du skal have”

Skriv en kommentar